Mirković: Umesto izvinenja i dalje obmane i demagogija PSG

BEOGRAD -Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković danas je izjavio da je, u nedostatku argumenata ili makar konstruktivne kritike aktuelne gradske vlasti, a u želji da makar nešto iskritikuju, PSG otišao toliko daleko da se bavi čak i odborničkom grupom SNS-a i ljudima koji su bili deo nje.

„Vesna Stanojević, Milan Gurović, Sima Avramović, Svetislav Goncić su ljudi koji su u svom poslu postigli najbolje rezultate i na najbolji mogući način prezentovali i Beograd i Srbiju. Čast nam je što su bili na našoj listi i deo odborničke grupe jer samim tim su pokazali da podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS-a i na taj način podržali razvoj našeg grada“ rekao je Mirković.

Naveo je da je Saša Janković „sa svojim koalicionim partnerima, lopovima i tajkunima Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem lagao građane tvrdeći da prvi sa liste SNS-a Zoran Radojičić neće biti gradonačelnik i umesto da se sada izvini zbog obmanjivanja i laži, on nastavlja sa demagogijom“.

Mirković dodaje i da prazne i smešne kritike najbolje govore o njima i o njihovom lideru Saši Jankoviću „kojem je najveći uspeh bio što je pobedio grč koji ga je uhvatio u luksuznom hotelu u centru Beča“.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike