U trendu

Mladenović: Očišćene ulice prvog prioriteta, čiste se drugog

BEOGRAD – Ulice prvog prioriteta u Beogradu, u dužini od oko 1.700 kilometara, očišćene su i trenutno se čiste ulice drugog prioriteta, izjavio je danas pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović u Jutarnjem programu TV Hepi.

„Trenutno smo u trećem stepenu angažovanja, jer za danas nisu najavljene veće nove padavine. Ekipe ‘Vodovoda’ i ‘Elektrana’ takođe dežuraju 24 sata, a većih kvarova nije bilo. Saobraćaj normalno funkcioniše, nema skraćenih linija i konstantno pratimo situaciju. Svi kol centri beogradskih komunalnih preduzeća su dostupni, a tu je i Beokom servis kome Beograđani takođe mogu da se obrate“, rekao je Mladenović.

Kako prenosi Beoinfo, on je naveo da „Gradska čistoća“, „Parking servis“ i „Zelenilo“ čiste javne površine i pozvao građane da očiste prostore ispred svojih zgrada i lokala kako bi se izbegla povređivanja.

„U periodu koji je iza nas podelili smo dovoljno industrijske soli građanima preko mesnih zajednica i apelujem na sugrađane da budu oprezni. Ako je potrebno još soli za posipanje ispred stambenih zgrada i drugih prostora, sugrađani se mogu javiti mesnim zajednicama koje su zadužene za distribuciju soli koje je obezbedio Grad Beograd“, dodao je Mladenović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.