U trendu

MUP: Zakazivanje termina za izdavanje ličnih dokumenata omogućeno i nedeljom

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata Ministarstvo unutrašnjih poslova omogućilo je zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem i za nedelju u radnim jedinicama MUP-a u Ulici Omladinskih brigada 1 u Beogradu i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja.

Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u navedenim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom, saopštio je danas MUP.

Policijska stanica Stari grad: Prvi slobodan termin za izdavanje pasoša je 20. jun

Ispred policijskih uprava u više beogradskih opština ovih dana se stvaraju veliki redovi za izdavanje novih ličnih dokumenata, pred početak letnje sezone, a prvi slobodan termin za izdavanje tih dokumenata u Policijskoj stanici Stari grad je 20. jun, rekli su danas u toj stanici.

„Građani mogu da zakažu termin putem portala eUprava – elektronskim putem i to i savetujemo svima ili da dođu neposredno u PS „Stari grad“ ili bilo koju stanicu na teritoriji grada Beograda i da sačekaju na svoj termin za podnošenje zahteva za izradu dokumenata“, rekla je za Tanjug Slađana Jakovljević, šef Odseka za upravne poslove PS Stari grad.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar