U trendu

Muž Slavice Đukić Dejanović automobilom udario devojčicu ispred škole

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je juče ujutru automobilom devojčicu.

Kako prenosi „Kurir“ nesreća se dogodila u selu Saranovo kada je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović obilazio. Nakon toga, ministarkin suprug zaustavio se i povređenu devojčicu odvezao je u hitnu, gde je ona zbrinuta.

Ranko Dejanović potvdio je za „Kurir“ da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako je rekao, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

– Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti – priča Dejanović.

Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.