U trendu

Na autoputu kod Naisa privremeno obustavljen saobraćaj za kamione

Saobraćaj za teretna motorna vozila na autoputu Beograd – Niš, na naplatnoj rampi kod motela „Nais“, privremeno je obustavljen tokom popodneva u smeru ka Beogradu, a očekuje se da će biti uspostavljen noćas, potvrdjeno je u niškoj policiji.

Kako je agenciji Beta rečeno u policiji, saobraćaj je obustavljen kako bi kolona putničkih vozila i autobusa, formirana nakon što se oko podneva kod Ražnja preprečio šleper, mogla bezbedno da se kreće.

Saobraćaj na toj deonici autoputa ponovo je uspostavljen oko 14.00 časova, ali je u medjuvremenu formirana kolona vozila duga par kilometara koja se zbog snega veoma sporo kreće.

Kako su Beti potvrdili gradjani koji su se vratili iz Beograda u Niš, putari sasvim dobro održavaju autoput sve do Ćuprije, ali je dalje ka Nišu stanje loše.

Prema njihovim rečima, situacija je najteža na deonici autoputa izmedju Ražnja i Aleksinca, kod sela Bobovišta, gde jak vetar stvara nanose snega na kolovozu.

Saobraćaj autoputem od Niša do Ražnja u oba smera, kako navode očevici, moguć je samo krajnjom levom saobraćajnom trakom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar