U trendu

Na granici sa Hrvatskom čeka se dva sata

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačanog intenziteta, a najduže zadržavanje putnički vozila je na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, gde se čeka oko dva sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Horgoš sa Madjarskom punička vozila čekaju oko sat vremena, dok su na ostalim prelazima zadržavanja oko 30 minuta.

Prema podacima Uprave grnaične policije, saobraćaj će zbog radova na prelazu Batrovci – Bajakovo, sa hrvatske strane granice, biti obustavljen od 9.00 do 10.00, pa se kao alternativni prelazi preporučuju Šid, Šot, Bačka Palanka, Bogojevo ili Bezdan.

AMSS je vozačima savetovao da se dobro informiš o putevima kojima treba da se kreću, kako bi izbegli deonice na kojima se izvode radovi, kako se ne bi stvarale duže kolone i zadržavanja.

Očekuje se da će danas biti toplo vreme, sa najvišom temperaturom do 34 stepena, ali se sredinom dna na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima Srbije očekuje promenljivo oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije juče se u Srbiji dogodilo 80 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a 53 su povredjene.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar