U trendu

Nacrtan muški polni organ preko celog terena za fudbal

Na skoro celoj površini travnatog terena fudbalskog stadiona u Slatini, nepoznati počinilac je nacrtao muški polni organ, što je šokiralo meštane i ljubitelje sporta u tom kraju.

„Sve se dogodilo u noći nedelje na ponedeljak. Pretpostavljamo da je najverovatnije ručnom kantom za prskanje voća i “totalom“, smešom koja uništava travnate biljke, iscrtao muški polni organ veličine preko 50 metara“, kazao je član Uprave kluba iz Slatine Nemanja Đorđević.

On ističe da su svi šokirani i u neverici i navodi da je prosto neverovatno da neko tako precizno i slikovito nacrta tako nešto tako u tolikoj dimenziji.

„Već u subotu i nedelju imamo imamo dve utakmice, radi se o derbijima i nepristojno je da igramo na takvom stadionu“, rekao je Đorđević.

Prema mišljenju meštana, ovo „umetničko delo“ je najverovatnije neko uradio iz osvete.

Na ovom stadionu, koji važi za jedan od najlepših seoskih u čačanskom kraju, igraju dva kluba – FK „Slatina“ iz Slatine i FK „Mršinci“ iz istoimenog sela.

(Tanjug)

2 komentara
  1. Ja

    „navodi da je prosto neverovatno da neko tako precizno i slikovito nacrta tako nešto tako u tolikoj dimenziji“ Hahaha,više ga je iznenadila činjenica kako je to neko umeo da uradi od činjenice da je neko tako nešto uradio na terenu.

  2. Anonimni

    Niko drugo, „do“ pripadnika SnS-ovaca !!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike