U trendu

Naslovna strana za 21. januar 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o inauguraciji 45. predsednika SAD, Donalda Trampa, o predstojećoj trci za predsednika Srbije i drugim temama.

ALO  –  „ČoKolindina ćerka u Beogradu na!“, list piše da je ćerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović učestvovala na desetom Evropskom kupu u umetničkom klizanju. „Tramp se uselio u Belu kuću“, o inauguraciji Donalda Trampa.  

BLIC  –  „Nikolić ucenio SNS: Ako me nećete, glasam za Jeremića“, o tome da aktuelni predsednik Tomislav Nikolić, kako list piše, nema više čime da trguje sa liderom stranke Aleksandrom Vučićem i da će zato pokušati da ga ucenjuje. „Uništio firmu da bi je kupio za dinar“, o planu Miroslava Bogićevića, „najgoreg biznismena u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nema više, ja tebi nešto, ti meni nešto“, naslov pod kojim je odgovor premijera Srbije Aleksandra Vučića na optužbe dojučerašnjeg koalicionog partnera Velimira Ilića. „Smeta im priznanica, a priznali su Kosovo“, o protestu Skoplja zbog oznake BJRM na računima. „Dolar ispred svega“, o tome da je Donald Tramp položio predsedničku zakletvu.

DANAS  –  „Počinje Trampova era“, o inauguraciji 45. predsednika SAD. „SNS tvrdi da Danas organizovano diskredituje Vučića“, o tome da su naprednjaci izbrojali da je polovinu tekstova na izložbi „Necenzurisane laži“ objavio Danas. „Ni ja, ni Velja ni Popović ne možemo da ugrozimo većinu“, naslov razgovora sa liderom Socijaldemokratske partije Srbije Rasimom Ljajićem o mogućnosti da odlazak lidera Nove Srbije Velimira Ilića najavljuje raspad naprednjačke koalicije.

INFORMER  –  „Jeremić i Petrović  –  Kradu naše pare da plate kampanju“, o navodnom načinu na koji se finasira kampanja budućeg predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. „I Zvanično predsednik SAD“, o inauguraciji Donalda Trampa.

KURIR  –  „Miško vapio iz šahta  –  ministre ubiće me“, list piše da se biznismen Milorad Mišković 2001. godine kada su ga oteli pripadnici „zemunskog klana“ uspeo čuti sa bivšim ministrom policije Dušanom Mihajlovićem koga je preklinjao da obustave poteru i isplate otkup.

POLITIKA  –  „Amerika se okreće sebi“, o dužnosti predsednika SAD koju je zvanično preuzeo Donald Tramp. „Protivnika Vučićevoj kandidaturi ima i u SNS“, naslov intervjua s potpredsednicom vlade Zoarnom Mihajlović. „Polovina zatvorenika na drogama“, o tome da je kroz spske zatvore u 2015. godini prošlo više od 5.000 narkomana. „Zakasnelo očitavanje struje oteralo potrošače u crveno“, o problemima gradjana.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Ovo je izveštaj o ubistvu Djindjića koji je CAI krila!“, list o izveštaju o ubistvu premijera Srbije Zorana Djindjića. „Tramp: Vlast iz Vašingtona vraćam narodu!“, Amerika dobila novog predsednika.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.