U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 21. septembar 2017. godine

Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o mogućoj poseti predsednika SAD Donalda Trampa Srbiji, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, ali i o drugim političkim i ekonomskim temama.

ALO  –  „Jelenu ubili u Zemunu u kući pevačice“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. „Vučić s Melanijom pričao na srpskom“, o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom ženom Melanijom Tramp.

BLIC  –  „Donald Tramp obećao: Stižem u posetu Srbiji“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će predsednik SAD posetiti Srbiju. O ubistvu pevačice Jelene Marjanović list piše pod naslovom „Patološka ljubomora“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tramp stiže u Srbiju“, o poseti američkog predsednika Donalda Trampa Srbiji, koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić. „Zoranov otac opet u fokusu istrage“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

DANAS  –  „Obradović: Izlazimo bar još jednom u Danasu“, list piše o gašenju nedeljnika „Vranjske“ i štrajku gladju vlasnika i glavnog urednika tih novina Vukašina Obradovića. „Veća odgovornost ili politizacija obrazovanja“, list piše o predlozima zakona o visokom obrazovanju i obrazovanju i vaspitanju. „Azem Vlasi: Formiranje vojske Kosova umanjiće agresivne namere Srbije“, savetnik predsednika Kosova govori o nameri Prištine da formira oružane snage.

INFORMER  –  „Svekrva monstrum“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. „Tramp: Doći ću u Srbiju“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će predsednik SAD Donald Tramp posetiti Srbiju.

KURIR  –  „Odvrnuli muziku, pa je čekićem udarali u glavu; Jelenine vriske niko nije čuo“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. „Tramp u Srbiji 2018. godine“, za list kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Njujorka.

POLITIKA  –  „Trap dolazi u Srbiju“, o najavi predsednika Srbije da će predsednik SAD posetiti Beograd. „Evropski sud pravde uzdrmao ‘švajcarce'“, o stavu Evropskog suda da banke nisu potpuno informisale klijente koji su uzimali kredite u švajcarskim francima. O razornom zemljotresu u Meksiku: „Deca u ruševinama škole“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Član porodice Marjanović optužio Zorana za ubistvo“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. „Tramp: Vučiću, dolazim u Srbiju“, o najavi predsednika Srbije da će predsednik SAD posetiti Beograd.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.