U trendu

Naslovna strana za nedelju, 1. april 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranicama od nedelje, 1. aprila, najviše prostora posvećuju nastavku unutrašnjeg dijaloga o Kosovu, a na tu temu donose intervjue sa predsednikom Srpske liste i gradonačelnikom Severne Mitrovice Goranom Rakićem i bivšim ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem.

ALO – Pod naslovom „Vlada u karantinu“, list piše da su ministri zaboravili na rekonstrukciju Vlade zbog malih boginja. Patrijarh Irinej: Vučić zna šta radi, molim gospoda da mu pomogne“, o poruci partirarha SPC Irineja, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

BLIC – „Zašto Mogerini nije rekla Prištini ovo više ne sme da se desi“, naslov je pod kojim list najavljuje intervju sa bivšim ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem. „Kako žive porodice sa četvoro dece“ o problemima roditelja.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zamrznut konflikt nam ništa ne donosi“ o stavovima predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznetim na okruglom stolu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji. „U rudniku zlata 600 miliona dolara“, o odluci „Nevsuna“ da ulaže u rudnik kod Bora.

KURIR – „Držali su me na nišanu dok su hapsili Marka“, naslov je intervjua sa generalnim sekretarom predsednika Nikolom Selakovićem o napadu u Mitrovici. „Čudo na grobu patrijarha Pavla“, list piše da je dečak izlečen od raka nakon štu mu je nad moštima patrijarha Pavla očitana molitva.  

POLITIKA – „Blago zlata vredno“ o podzemnim vodama u Srbiji. „Narod i država će se braniti na Kosmetu“, citira list predsednika Srpske liste i gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića, a o nastavku unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji piše i pod naslovom „Zamrznut konflikt, loše rešenje“. „Država preuzela niški aerodrom“, o preuzimanju uprave nad aerodromom „Konstantin Veliki“ od gradskih vlasti Niša.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar