U trendu

Naslovna strana za nedelju 10. februar 2019

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 10. februara, najviše pišu o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i o gradjanskim protestima u Srbiji. 

ALO – „Izbori su najbolje rešenje“, intervju sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednika Socijaldemokratske partije Srbije Rasimom Ljajićem.

BLIC – Pod naslovom „Pet scenarija za rešenje kosovske krize“ o mogućim opcijama za trajno rešenje pitanja Kosova. „Sećanje na velikog Glogovca“, povodom godišnjice smrti srpskog glumca Nebojše Glogovca.

VEČERNJE NOVOSTI – O napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu pod naslovom „Ubili bi me da se nisam bacio u more“. U tekstu „Za rodjenje bebe i do 165.000 dinara“, o finansijskim merama koje lokalne samouprave primenjuju u cilju podsticanja nataliteta. 

KURIR – „Hrvati pokušali da ličuju vaterpoliste Zvezde“, o napadu na veterpoliste Crvene zvezde u Splitu“.

POLITIKA – „Tri krupne laži o navodnim pregovorima u Rambujeu“, profesor Pravnog fakulteta Ratko Marković o poslednjem medjunarodnom skupu za rešenje pitanja Kosova pre početka NATO agresije. O gradjanskim protestima u Srbiji u tekstu „Šta nam je donela ulica“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.