U trendu

Naslovna strana za nedelju, 26. avgust 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvetili su atletičarki Ivani Španović koja je ostala bez zlata jer joj je, prema obrazloženju odluke apelacionog žirija, papirni startni broj prvi dodirnuo pesak prilikom skoka u dalj na Svetskom prvenstvu u atletici.

ALO – Za list govori gradonačelnik Beograda Siniša Mali, a intervju je najavljen naslovom „Zajedno gradimo bolji Beograd“.

BLIC – Tema nedeljnog izdanja posvećena je statusu Srba u Hrvatskoj, a uz fotografiju dominira naslov „Zakoni protiv Srba nastavak ‘Oluje'“. „Za sve je kriva jedna zihernadla“, o pehu Ivane Španović koja je zauzela 4. mesto na Svetskom prvenstvu u atletici.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za obdaništa i bolnice 24 miliona evra od pokajnika“, list piše da je nagodbama o odlaganju krivičnog gonjenja za šest godina novac rasporedjen na 98 korisnika. „Evropu najviše zanima Kosovo i odnos sa Rusima“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom. „Biće teška utakmica u Unesku“, kaže za list ambasador u organizaciji pri UN Darko Tanasković. „Nisu dokazali da je startni broj dotakao pesak“, o atletičarki Ivani Španović.

KURIR- „Srbiji preti malarija“ list piše da je sve više zaraženih komaraca u Vojvodini.

POLITIKA – „Dijaspora gleda u maticu“, o položaju Srba u regionu. „Španović: Biću najbolja na svetu“, o pehu Ivane Španović na Svetskom prvenstvu u atletici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.