U trendu

Naslovna strana za nedelju, 15. april 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 15. april najviše pišu o vazdušnim napadima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i Francuske na vojna postrojenja u Siriji, ali i drugim društveno-političkim temama.

ALO – „Ne plašimo se američkih bombi, navikli smo na njih“ u intervjuu za list otpravnik poslova srpske ambasade u Damasku Milan Vijatović o bombaškom napadu na Siriju. 

BLIC – Pod naslovom „Planeta se plaši oni zveckaju raketama“ list piše o vazdušnom napadu na Siriju. „Zašto su sudije pokrale Zvezdu“ o navodima da je ekipa Crvene zvezde pokradena u trećoj utakmici finala ABA lige.

VEČERNJE NOVOSTI – „Udar na Siriju po receptu iz Račka“ list piše o napadu na Siriju. Za list govori ministarka pravde Nela Kuburović u tekstu „Sud za OVK je mrtvo slovo na papiru“.

KURIR – Pod naslovom „Tramp započeo pakao“ list piše o bombardovanju Sirije.  „Četvrta beba preminula od morbila“ o tome da su male boginje odnele 15. žrtvu u Srbiji.

POLITIKA – „Dogovoreni rat od 50 minuta“ list piše da su SAD, Velika Britanija i Francuska napale Siriju. U intervjuu za list govori ministar spoljnih poslova Ivica Dačić „Garantujem da će tzv. Kosovo priznati manje od 100 zemalja“. List piše da je „Beba petnaesta žrtva malih boginja u Srbiji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.