U trendu

Naslovna strana za nedelju, 17. mart 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od nedelje 17. marta, pišu o ulasku demonstranata u zgradu RTS-a, o zločinu na Novom Zelandu, godišnjici pogroma  nad Srbima na Kosovu i prenose poruke predsednika države Aleksandra Vučića iz kampanje Budućnost Srbije.

BLIC  –  „Masovni ubica sa Novog Zelanda obilazio Balkan“, list navodi da je Brenton Tarant boravio u Srbiji i drugim zemljama bivše Jugoslavije. „Haos: Upali u RTS, izvela ih policija“, o demonstracijama u Beogradu protiv aktuelne vlasti.

ALO  –  „Boško i Djilas testerom na RTS!“, o dešavanjima na protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu. „Slavičin muž autom udario dete“, o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao suprug ministarke Slavice Djukič Dejanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Suze iz pogroma i danas me bude“ list piše o pogromu nad Srbima na Kosovu. Prenosi poruku predsednika države Aleksandra Vučića iz kampanje „Ako Kfor Srbe ne bude štitio, ima ko hoće“. „Silom ušli u zgradu RTS pa pretili novinarima“, o demonstracijama u Beogradu.

KURIR  –  „Ludilo Boška i Djilasa“, o demonstracijama u Beogradu i ulasku u zgradu RTS-a. „Muž Slavice Djukić Dejanović pregazio devojčicu“, o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao suprug ministarke.

POLITIKA  –  „Bilo 2004, ne ponovilo se“, list piše o pogromu nad Srbima na Kosovu. Intervju sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem: „Nas nikada nisu pitali šta želimo s Kosovom“. „Demonstranti upali u RTS“, o protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu i upadu u RTS.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike