U trendu

Naslovna strana za nedelju, 17. sepembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama dnevnih listova od nedelje, 17. septembra, najviše pišu o hapšenju Zorana Marjanovića, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović i o otvaranju 30,5 kilometara autoputa kod Pirota.

ALO – Pod naslovom „Divljak iz Dveri tukao novinarke“, list piše o napadu na novinarke televizije Pink za vreme protesta koji su organizovali pokreti Dveri i Zdrava Srbija. „Zoran imao dva pomagača“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

BLIC – „Tajna srpske košarke“, o generacijama košarkaša reperezentacije Srbije koje su osvajale medalje na evropskim i svetskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama. „Marjanović pao zbog tragova na Jeleninoj garderobi“, list piše o tome zbog čega se suprug ubijene pevačice sumnjiči za njeno ubistvo

VEČERNJE NOVOSTI – „Verujem da Vučić o Kosovu i Metohiji misli isto što i narod“, izjavio je patrijarh Irinej za za taj list. „Aktivisti Dver tukli dve novinarke TV Pink“, o napadu na novinarke Pinka na protestu. „Zoranu našli blato iz kose ubijene Jelene“, o hapšenju supruga ubijene pevačice. „Premrežićemo Srbiju sa 1.200 kilometara auto-puteva“, izajvio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju puta kod Pirota.

KURIR – „Policija hapsi još članova porodice“, naslov jednog je tekstova o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović.

POLITIKA – „Osmeh od 30,5 kilometara“, kazao predsednik Srbije povodom završetka autoputs od Pirota do Dimitrovgrada. „Oni su moćniji, one su obrazovanije“, o ženama i muškarcima u Srbiji. „A sada juriš na zlato“, o ulasku srpskih reprezentativaca u finale Evropskog prvenstva u košarci.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar