U trendu

Naslovna strana, za nedelju 18. mart 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje najveću pažnju posvećuju novim merama populacione politike, pišu o novoj aferi u Ministarstvu sporta, donose niz intervjua sa ministrima i pišu o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – „Srbi pravite decu“, o populacionoj politici koju je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pod naslovom „Srbija je mnogo zatrovana“, intervju sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom.

BLIC – „Kupili smo 525 miliona evra da dinar ne ojača“, o merama Narodne banke Srbije govori guvernerka Jorgovanka Tabaković, „Biće ispitana i odgovornost Vanje Udovičića“ o aferi u Ministarstvu sporta. „Za prvo dete majke će dobijati 100.000 dinara“, o novoj populacionoj politici.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mere za opstanak države i naroda“, o najavama nove populacione politike u Srbiji. „Vojnik po ugovoru ostaje do penzije“, o obuci pripadnika Vojske Srbije. „NATO nas ubija 19 godina“ o posledicama bombardovanja 1999. godine.

KURIR – „Vučić objavio rat beloj kugi“, o novoj populacionoj politici. Pod naslovom „Slobu su sahranili kao psa“, intervju sa potpredsednicom Vlade Srbije Zoranom Mihajlović, koja govori o rekonstrukciji Vlade Srbije. „Putin se plaši male izlaznosti“, o predsedničkim izborima u Rusiji.

POLITIKA – „Zajednica srpskih opština mrtvo slovo na papiru“, o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome da li će se poštovati dogovor iz Briselskog sporazuma. „Ministar može da me smeni, ali to ne bi bilo po zakonu“, kaže rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević. „Prva odšteta u Srbiji za nestalu bebu“, o odluci suda u Kikindi da dodeli 10.000 evra porodici kojoj je „nestala“ beba u porodilištu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.