U trendu

Naslovna strana za nedelju, 11. novembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 19. novembra, najviše pišu o odluci Srpske napredne stranke da u martu iduće godine ne budu održani vanredni parlamentarni izbori zajedno s redovnim izborima u Beogradu.

ALO – „Vučić: Idemo u borbu, tucimo se hrabro“, o sednici Glavnog odbora SNS. „Putin odlučno čuva Srbe“, kaže za list ministar bez portfelja Nenad Popović.

BLIC – „Bosna bez Srba: Alija počeo, Bakir nastavio“, o originalnoj presudi Aliji Izetbegoviću za Islamsku deklaraciju iz 1985. godine. Pod naslovom: „Odluka SNS: Nema vanrednih izbora, beogradski u martu“, o sednici GO Srpske napredne stranke.

VEČERNJE NOVOSTI – „Glasanje u martu samo za Beograd“, o odluci Glavnog odbora Srpske napredne stranke da prihvati predlog svog predsednika Aleksandra Vučića da ne budu raspisani vanredni parlamentarni izbori istovremno sa beogradskim. „Bakir nišani u prazno“, kaže za list profesor Nenad Kecmanović. „Tinejdžeri sa slavlja u smrt“, o saobraćajnoj nesreći kod Smederevske Palanke.

KURIR – „Vučić: Biće velikih hapšenja do kraja godine“, o sednici Glavnog odbora SNS. Pod naslovom „Opet nas dere“, list piše o tome da gradjani plaćaju milione za popravku vile bivšeg predsednika Tomislava Nikolića. „Spremni smo za povratak monarhije“, intervju sa Aleksandrom i Katarinom Karadjordjević.

POLITIKA – „Beograd glasa u martu“, o odluci Glavnog odbora Srpske napredne stranke da u martu iduće godine budu održani beogradski izbori, a ne i vanredni parlamentarni izbori. „Skoro polovina gradjana misli da je Preševo na Kosovu“, kaže predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medvedju Zoran Stanković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.