U trendu

Naslovna strana za nedelju, 20. maj 2018. godine

Dnevni listovi u izdanjima od nedelje, 20. maja pišu o tome šta donosi Nacrt zakona o štrajku, o vrednosti oranica u Srbiji, venčanju britanskog kraljevskog para i drugim društvenim, ekonomskim i političkim temama.

ALO – List piše o venčanju Megan Markl i princa Harija „Kraljevsko venčanje u suzama“. Za list lider radikala Vojislav Šešelj kaže „Pozajmio sam 40.000 evra da kupim kuću u Hrtkovcima“.

BLIC – „Crno tržište embriona u Srbiji“, list piše da se plod nudi za 5.000 evra. „Kosovo je ključni element za ulazak u EU“, kaže šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici. „U Srbiji su i poslanici postali državni neprijatelji“, kaže poslanica Nove stranke Marinika Tepić.

VEČERNJE NOVOSTI – „I gazde traže pravo na štrajk“, novi propisi o načinu obustave rada u Skupštini tek od jeseni. „Ubrzavamo izgradnju gasovoda do Sofije“, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

KURIR – „Goreo bus sa Zvezdinim fudbalerima“, o incidentu posle utakmice Crvene zvezde i Voždovca na Autokomandi u Beogradu. List piše o pozadini ubistva premijera Zorana Djindjića „Legija se nudi za svedoka saradnika“.

POLITIKA – „Za hektar zemlje u proseku 6.000 evra“, list piše da su oranice u Srbiji najskuplje u regionu. „Godinu i po bez prvog policajca Srbije“, o tome da je Uprava kriminalističke policije već godinu i po dana bez načelnika. „Kraljevsko venčanje – nova era britanske monarhije“, o venčanju britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl u prisustvu plemića i holivudskih zvezda, kao i o govoru afroameričkog sveštenika sa citatima Martina Lutera Kinga i o crnim američkim robovima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.