U trendu

Naslovna strana za nedelju, 21. januara 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju najviše pažnje posvetili su poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, a pišu i o učešću Novaka Djokovića na Australijan openu i drugim temama.

POLITIKA – „Ne sme da nas bude manje na našoj zemlji“, o poseti predsednika Srbije srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji. „Najmanje nezaposlenih u poslednjih četvrt veka“, naslov pod kojim govori direkor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović. „Na crno radi 300.000 ljudi“ – o mogućnostima smanjenja ilegalnog rada u Srbiji.

ALO – O poseti predsednika Vučića Kosovu i Metohiji i razgovoru sa gradjanima koji je trajao šest sati – u tekstu „Bez milosti za Oliverove ubice“. Za list karatistkinja Tanja Petrović govori o Oliveru Ivanoviću pod naslovom „Bio je srpski samuraj“.

BLIC – „Ništa potrebnije od ostanka i opstanka“ – o poseti Vučića Kosovu, „Novak kao nekada“ o Australijan openu gde će najbolji srpski teniser Novak Djoković u osmini finala igrati sa Hejonom Čungom. „Pod zastavom patriotizma se mahnito krade“, naslov intervjua sa liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem.

VEČERNJE NOVOSTI – „Morate da ostanete, Kosovo je vaša kuća“ – o poseti predsednika Srbije Kosovu i Metohiji, „Sa besom i tugom sam proglasio Olivera mrtvim“, naslov pod kojim za list govori direktor Kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović povodom ubistva lidera Gradjanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića.

KURIR –  List piše o poseti predsednika Vučića Kosovu i Metohiji i razgovoru s gradjanima u tekstu „Morate opstati na Kosovu, na svom ognjištu“. Karatistkinja Tanja Petrović kazala je za list da je „Oliver Ivanović bio božur osudjen da nestane“. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar