U trendu

Naslovna strana za nedelju, 22. april 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 22. aprila najčešće pišu o postupcima lidera radikala Vojislava Šešelja, Danu Vojske Srbije i drugim političkim i ekonomskim temama.

BLIC – „Šešelj opasni klovn srpske politike“, o tri decenije politike lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. „Dobro je što je Vučić zvao Putina zbog Kosova“, kaže ambasador norveške u Srbiji Arne Sanes Bjernstad.

POLITIKA – Pod naslovom „Vojska Srbije dobila četiri ‘miga-29’ od Belorusije“ objavljen je intervju sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom. „Jedinstven mineral – metal budućnosti“, otkriven metal Jadarit nedaleko od Loznice. „Kako će Tramp odgovoriti Kimu“, Severna Koreja obustavlja nuklearne probe.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Američka fabrika laži o Srbima“ istraživanje lista u kome je navedeno kako je američka lobistička agencija iz Vašingtona dezinformisala svet o srpskom narodu. „Preparati za potenciju i mršavljenje – obmana“, upozoravaju lekari iz laboratorije za javno zdravlje Beograda

KURIR – Pod naslovom „Vulinu zabranjen ulazak u Hrvatsku“ list piše o odluci hrvatske vlade da do daljeg zabrani ulazak ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu, nakon njegove izjave da o njegovoj poseti Jasenovcu odlučuju on i Vrhovni komandant Srbije Aleksandar Vučić, a ne hrvatski ministri.

ALO – U tekstu „Djaci ne znaju ništa o Jasenovcu“, list piše o udžbenicima u kojima se stradanje Srba u tom ustaškom logoru pominje samo usput, kao i o neobaveštenosti djaka o Jasenovcu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar