U trendu

Naslovna strana za nedelju, 23. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 23. aprila, pišu o operaciji tumora na mozgu obavljenoj u Kliničkom centru Srbije na budnom pacijentu, o američkom predsedniku Donaldu Trampu i velikoalbanskoj ideji o ujedinjenju Kosova i Albanije koja je izazvala brojne reakcije.

ALO – Na naslovnoj strani list najavljuje intervju sa funkcionerom Socijalističke partije Srbije Brankom Ružićem, pod naslovom „Vučićeva pobeda je važnija od Slobine“.

BLIC – „Dosije Tramp“ o tome „kako je Amerika poverovala“ Donaldu Trampu. „Operacija na mozgu budnog pacijenta“, o hirurškom zahvatu u Kliničkom centru Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Godišnje nas zatrpa devet miliona plastičnih kesa“ o alarmantnom upozorenju nadležnih i tome da svi projekti selekcije otpada propadaju zbog novca. „Budnom mu operisali tumor na mozgu“ o operaciji u KCS. „Maratonaca rekordan broj“, o Beogradskom maratonu na kome je bilo više od 20.000 učesnika.

KURIR – List na naslovnoj strani piše o lokalnim izborima koji se danas održavaju u pet gradova „Novi rat vlasti i opozicije“. O protestima u više gradova Srbije koji su počeli 3. aprila „Studenti uz naučnike“.

POLITIKA – „Albanski, ne evropski san“, o velikoalbanskoj ideji o ujedinjenju Kosova i Albanije, „Testament o NDH kojeg se Hrvatska plaši“ naslov kojim je najavljen razgovor sa rediteljem Lordanom Zafranovićem. „Gigant otrgnut od zaborava“, o sedam decenija fabrike „Ivo Lola Ribar“. „Gamzigrad ostatak najvelelepnije palate prohujalih vremena“ o prirodnim i kulturnim dobrima pod zaštitom Uneska.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.