Naslovna strana za nedelju, 7 jul 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 7. jul, pišu o izgradnji mini-hidroelektrana u Srbiji i ekologiji.

BLIC  –  „Otpad koji bacimo završi u čaši vode“ o opasnosti otpada po zdravlje gradjana. „Bez podrške iz inostranstva bojkot nema smisla“, izjava predsednika SPAS-a Aleksandra Šapića.

ALO  –  „Vuk zapošljavao drugarice i sprdao se sa Koštunicom“, list piše da je „procureo snimak“ na kojem predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić razgovara sa biznismenom Branislavom Grujićem. „Bahato, bahatije, Bastać“, list piše o izveštaju inspekcije o trošenju novca u opštini Stari grad.

VEČERNJE NOVOSTI   –  „Vojnike JNA u Deželi ubijali teroristi“ o vojnicima JNA tokom rata u Sloveniji 1991. godine. „Srbi dižu spomenik ruskim herojima“ o podizanju spomenika ruskim vojnicima u Ugljeviku u Republici Srpskoj.

KURIR – „Ramo, velika Albanija je veliko s*anje“, list piše o izjavi ministra spoljnih poslova Ivice Dačića. „Ameri su Slobi nudili 100 miliona dolara da ode sa vlasti“, intervju osnivača i prvog predsednika Jugoslovenske levice (JUL) Nenada Djordjevića.

POLITIKA  –  „Skoplje čeka da Zapad ispuni obećanja“, intervju premijera Severne Makedonije za list Politika. „Zelena gerila protiv zelenih kilovata“ o izgradnji mini-hidroelektrana u Srbiji.

(Beta)

Napišite komentar