U trendu

Naslovna strana za nedelju, 7. maj 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 7. maja, pažnju posvećuju dešavanjima u Severnoj Koreji, bezbednosnoj situaciji u Srbiji i na Balkanu, kao i tome kako najpovoljnije do krova nad glavom.

ALO – „Četiri kandidata za premijera“, naslov je teksta o tome ko će biti novi predsednik vlade Srbije. List piše i o pravosudju u Srbiji „‘Djavolji advokati’ oslobadjaju zločince za 1.000 evra“.

BLIC – Razgovor s bivšim ombudsmanom i kandidatom za predsednika države Sašom Jankovićem: „Vučićeva vlast je na silaznoj liniji“. List objavljuje eksluzivnu reportažu iz Severne Koreje: „Blic u zemlji Kim Džong Una“.

VEČERNJE NOVOSTI – O stambenim kreditima u Srbiji: „Do krova nad glavom nikad povoljnije“. Razgovor sa akademikom Vasilijem Krestićem: „Jugoslaviju je razbio separatizam, a ne Memorandum“ SANU. O radu beogradske policije govori inspektor Marko Marković: „Smestili smo iza rešetaka 300 razbojnika“.

KURIR – List piše na naslovnoj strani o bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću, i pod naslovom „Moj Boris nije gej i manijak“, prenosi izjavu njegove majke Nevenke Tadić.

POLITIKA – Srpskim selima posvećen je naslov „Seljaka nema ni u Ustavu“. List na naslovnoj strani objavljuje i razgovor sa direktorom centra sistemsko-strategojskih istraživanja u Moskvi  Andrejem Fursovim: „Haotizacije Evrope počela od Balkana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.