U trendu

Naslovna strana za petak, 21. jul 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o raznim temama: prestanku rada radara u kontroli letenja, o kardinalu Alojziju Stepincu, položaju Saveta za borbu protiv korupcije i teškom zločinu nad beskućnikom u Zemunu.

ALO  –  U tekstu pod naslovom „Putin šalje 100.000 vojnika na NATO“ list piše o tome da „treći svetski rat kuca na vrata“. O zločinu u Zemunu „Skitnici čupali nokte pa ga zapalili“. Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio stranačkim kolegama: „Zahtevam pobede na svim izborima“.
 
BLIC  –  „Haos na nebu“ o propustu servisera zbog kojeg je 120 aviona bilo preusmereno. „Zajedništvom do medalje“ o početku priprema košarakaške reprezentacije. „Tenisu u zakup 2.420 hektara“ o zemljištu kod Zrenjanina koje je je dobio nemački proizvodjač mesa. „Malinović i Šabić u trci za gradonačelnika“ o predstojećim beogradskim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Rusija i SAD obaraju ruke preko Srbije“ piše list povodom moguće isporuke S-300. „Svi u lancu odgovorni za tragedije“ o ubistvima dve žene i jednog deteta u centrima za socijalni rad u Beogradu. „Kod Bora najviše bakra na planeti“ povodom zavšetka istraživanja.

DANAS  –  „Vlada tretira Savet kao strano telo“ o diskreditaciji Saveta za borbu protiv korupcije. „Tužilaštvo: MUP i dalje ne dostavlja podatke“ mesec i po od napada na novinare tokom mitinga SNS. „Uprava Energoprojekta odbacila ponudu Bojovića“ za kupovinu akcija te firme, a njeni mali akcionari čekaju „signal države“.

INFORMER  –  „Linč Vučića“ o medijskoj kampanji koja se prema pisanju ovog lista vodi protiv predsednika Srbije. „Beskućnika mučili, čupali mu nokte i živog ga spalili“, o zločinu koji se dogodio u Zemunu. List prenosi upozorenje Stejt departmenta „Srbiji preti 257 džihadista sa Kosova“.
 
KURIR  –  „Rodiću, ubiću te u ime Alekse Vučića“ list piše o pretnjama vlasniku Adrija medija grupe Aleksandru Rodiću. O zločinu u Zemunu list piše u tekstu pod naslovom „Zapalili živog čoveka na ulici“.

POLITIKA  –  „Uveren sam da će dijalog o Stepincu biti nastavljen“ za list govori episkop bački Irinej. „Zoran Pašalić novi zaštitnik gradjana“, povodom glasanja u Skupštii Srbije. „Srbiji neophodni centri za kontolu besa“ o potrebi za specijalizovanim psihoterapeutskim ustanovama. „Zapalili i mučili beskućnika u Zemunu“ o teškom zločinu. „Pokušaji diskreditacije Politike“ o napadima zbog kojih se list obratio tužilaštvu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tajni plan naše DB za ubistvo Soroša“ list piše o tome da su pripadnici Državne bezbednosti spremali likviaciju milijardera i da je bilo „odredjeno i ko će pucati u Džordža Soroša“. O zločinu u Zemunu „Beskućniku lomili prste, čupali nokte i na kraju ga zapalili“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.