U trendu

Naslovna strana za petak, 27. april 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 27. april pišu o recipročnoj meri Vlade Srbije prema Hrvatskoj i o izjavi predsednice Vlade Ane Brnabić o Kosovu da će „potpisati sve što je u interesu gradjana Srbije“.

ALO – „Metak razneo prst detetu usred učionice“ u Vranju. List o kaznama za prekoračenje brzine na auto-putu piše: „Kazne stižu na kućnu adresu“.

BLIC- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće inauguraciji predsednika Rusije Vladimira Putina, dok, piše list, predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nije pozvan zbog Merkelove i Centra u Nišu“. List piše i da „Ministar Udovičić plaća Jasniću obezbedjenje iz budžeta“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci Vlade Srbije kojom je hrvatskom ministru odbrane zabranjen ulazak u Srbiju i mogućem odgovoru Hrvatske piše list pod naslovom „Hrvatska povlači ambasadora?“.

DANAS – Novi predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ Branislav Mihajlović kaže: „Nisam Radulovićev fikus“. O proglašenju nepoželjnih u Srbiji i Hrvatskoj list piše pod naslovom „Grabar Kitarović i Vučić su se osramotili“. List o niškom aerodromu piše pod naslovom: „U Niš ulaže Kontrola letenja, a ne Vlada Srbije“.

INFORMER – Patrijarh SPC Irinej kaže: „Jasenovac je zločin kakav svet nije video“.

KURIR – Pod naslovom „Hapsićemo Haradinaja“, list prenosi da je ministar unutrašnjih poslova Sbije Nebojša Stefanović izjavio je da će, po važećoj poternici, premijer Kosova biti uhapšen, ako dodje.

POLITIKA – Pod naslovom „Ministar odbrane Hrvatske nije dobrodošao u Srbiju“ posle odluke Hrvatske da ulazak zabrani ministru odbrane Srbije. List prenosi izjavu predsednice Vlade Srbije o Kosovu „Potpisaću sve što je u interesu gradjana Srbije“. Predsednik Evropske investicione banke Verner Hojer rekao je u intervjuu da je „Za EU veoma važan auto-put Niš-Merdare“.

SRPSKI TELEGRAF – List pod naslovom „Službena beleška o ubicama Arkana“, piše o ubistvu u Johanesburgu navodnog ubice Željka Ražnatovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar