U trendu

Naslovna strana za petak, 27. oktobar 2017. godine

Dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o novim reakcijama na stavove koje je američki zvaničnik Hojt Brajan Ji izneo tokom nedavne posete Srbiji, kao i o predavanju koje je bivši komandant Prištinskog korpusa i haški osudjenik Vladimir Lazarević održao kadetima Vojne akademije.

BLIC – „Brnabić ribala ministra zbog trošenja para“, list navodi da je premijerka ukorila ministra za zaštitu životne sredine Gorana Trivana što je taj resor platio boravak višečlane američke delegacije u Beogradu iako iza te posete ne stoji ozbiljan projekat.

ALO – „Šapića hapse u novembru“ list piše da policija privodi kraju istragu o sumnjivim poslovima u vezi sa izdavanjem gradjevinskih dozvola i nelegalnom gradnjom na Novom Beogradu.  

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Jak aplauz pitomaca za lekciju o NATO i OVK“ list piše o predavanju koje je na Vojnoj akademiji održao bivši komandant Prištinskog korpusa VJ i haški osudjenik Vladimir Lazarević. „Spremamo udar na utajivače i perače novca“, najavljuje ministarka pravde Nela Kuburović.

DANAS – Pod naslovom „EU i SAD donirale Srbiji četiri milijarde evra“ list navodi da je tokom posete Beogradu visoki zvaničnik SAD Hojt Brajan Ji poredio američku, evropsku i rusku pomoć Srbiji od 2001. godine. U tekstu „Čeka nas decembarski minus u budžetu“ o uticaju isplate jednokratne pomoći penzionerima i presude za grčku kompaniju Mitilineos na stanje budžeta. 

INFORMER – O upozorenjima epidemiologa „Celom Balkanu preti epidemija malih boginja“.

KURIR – Razotkriveni računi Fondacije Dragica Nikolić, bivše prve dame Srbije – „Dragica zgrnula 4.000.000 evra“.

POLITIKA – „Martinović u parlamentu čitao Vučićeve ocene“, o raspravi u Skupštini Srbije tokom razmatranja seta prosvetnih zakona. „Brisanje URS-a još traje“, partija nekadašnjeg ministra finansija Mladjana Dinkića i dalje u Registru političkih stranaka. „Zbog plesni povučene 4,3 tone čokolade ‘Banat'“ – list piše da je poljoprivredna inspekcija utvrdila ovu nepravilnost.

SRPSKI TELEGRAF – „Pet poruka iz Jeleninog telefona“ o porukama pronadjenim u telefonu ubijene pevačice Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar