U trendu

Naslovna strana za petak, 28. jul 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 28 jul najviše pišu o hapšenju majke i brata od strice Luke Bojovića zbog navoda o „krvnoj osveti“, o članstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama, kao i o aferi „curenja informacija“ u Švedskoj.

BLIC – „Slikarka i bivša dekanka tražila krvnu osvetu“ – o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Za orkestre na svadbama plaćaćemo i autorska prava“ – o sve strožem poštovanju pravila za nastupe muzičara.

VEČERNJE NOVOSTI – „Majka Luke Bojovića spremala osvetu za sina“ o hapšenju Andjelke Bojović i njenog sinovca zbog navodno planiranja likvidacije Ratka Koljenšića u Nikšiću. „Sirotinji besplatno deli hleb“ o humanom gestu pekara iz Prijepolja. „‘Tiršova dva na 30.000 kvadrata“ o idejnom projektu nove dečije bolnice u Beogradu. „Zbog Srba smenjeni švedski ministri“ povodom afere curenja podataka.

DANAS – „Er Srbija otpušta 30 radnika“ srpski avioprevoznik započeo racionalizaciju. „Članstvo Kosova u Interpolu dobro i za Srbiju“ o podeljenim mišljenjima u vezi sa ulaskom Kosova u medjunarodnu policijsku organizaciju. „Viljuškari stižu pred zgradu uprave“ o štrajku u fabrici „Goša“. „Promene u švedskoj vladi zbog IT skandala“ – o aferi curenja podataka.

POLITIKA – „Andjelka Bojović negira plan da osveti ubstvo sina“ – o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Glume depresiju da bi otišli na bolovanje“ list piše o tome šta se dešava u lekarskim ordinacijama kada poslodavac ne odobri zaposlenom odlazak na odmor.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar