U trendu

Naslovna strana za petak, 6. jul

Beogradski dnevni listovi na naslovnicama od petka pišu o podvizima srpskih lekara, napadu na Srbina u Prilužju, Agrokoru, radu na crno, ali i rezultatima vlade u prvih 365 dana, a koje je u Subotici predstavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

BLIC – „Dva velika podviga srpskih lekara“, o tome da je profesorki uklonjen tumor težak 18 kilograma i greda ženi povredjenoj u nesreći. „Zašto nam Rusi guraju S 300 u ruke“, o tome šta se krija iza vesti o naoružanju. „Diplomatska ofanziva da Tramp dodje u Srbiji“, o najavi dolaska američkog predsednika u Beograd.

ALO – „Šariću nudili slobodu ako optuži Mila i Caneta“, o sudjenju optuženom za šverc droge iz Latinske Amerike Darku Šariću.

VEČERNJE NOVOSTI – „Novi propis ruši Aćifa i teroriste OVK“ o zakonu o memorijalima. „Bez dece sve džaba“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Aleksincu. „Izleteli iz automobila i izboli Srbina“, o teroru Albanaca nad kosovskim Srbima u Prilužju.

DANAS – „Aleksandar Vučić neprestano krši Ustav“, o razlozima zašto se predsednik Srbije sastaje sa predsednicima vlada drugih država. „Dogovor o Agrokoru dobar za Srbiju“, naslov pod kojim za list govori ministar trgovine Radim Ljajić.

INFORMER – „Milićev izlazi na slobodu“, o tome da je Marko Milićev zatražio uslovni optust iz zatvora gde izdrznu od 4,5 godina zbog saobraćajne nesreće u kojoj je zbog zadobijenih povreda preminuo mladić.

KURIR – „Djurović zaposlio Tominu snajku i Dačićevu sestru“, o direktoru Beogradske poslovne škole Djuru Djuroviću i partijskom zapošljavanju.

POLITIKA -“ Godinu dana rada vlade Ane Brnabić“, povodom predstavljanja rezultata vlade u prvih 365 dana rada, „Rad na crno u obruču inspekcije“, o aplikaciji i mobilnim timovima inspekcije koji će radnike zapošljavati na licu mesta na nedoredjeno vreme.

SRPSKI TELEGRAF – „Trampov general lobira za Srbe“, o šefu Srpskog kokusa Stivu Stiversu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar