U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 11. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka, 11. februara uglavnom pišu o hapšenju napadača na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, gradjanskim protestima u Srbiji, kao i o kampanji „Budućnost Srbije“ u kojoj je predsednik Aleksandar Vučić posetio Južnobanatski okrug.

BLIC  –  „Sin fudbalskog trenera pozvao huligane da biju zvezdaše“, o hapšenju napadača u Splitu. Pod naslovom „Šarlatan leči rak sirovom hranom“ list piše o nadrilekaru Miroljubu Petroviću.

ALO  –  „Huligani heroji Hrvatske“, naslov je povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Huligani planirali napad na zvezdaše“, o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Južnobanatskom okrugu: „Hoće da otmu i crno ispod nokta“.

DANAS  –  „Vreme je da pričamo sa Aleksandrom Vučićem“, za list kaže novinarka Olja Bećković. O penzioneru koji je zbog nošenja makete vešala na protestu u Kragujevcu bio u pritvoru: „Vlada me opljačkala za 4.000 evra i stavila na vešala“.

INFORMER  –  „Vešala su njihova politika“, piše list povodom protesta gradjana „Jedan od pet miliona“. „Dei je ruka spasena“, o zdravstvenom stanju voditeljke televizije Pink koja je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći.

KURIR  –  „Za svaku sobu spiskali po 53.000 evra“, list piše o rekonstrukciji hotela „Omorika“ na Tari. „Hrvatima smeta što papu cenim više nego njih“, kaže za list patrijarh SPC Irinej povodom pisma koje je uputila Hrvatska biskupska konferencija.

POLITIKA  –  „Sve je više bolesne dece“, za list kaže predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Darko Laketić. List piše da su uhapšena trojica napadača na vaterpoliste u Splitu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Lideri SzS zvali Vučića na dogovor“, list piše da je jedan od opozicionih lidera pokušao da dogovori saradnju sa Vučićem. List pod naslovom „Tramp ruši EU sa Srbima, Orbanom i Italijanima“ , navodi da američki predsednik sprema „udar na Brisel“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.