U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 11. septembar 2017. godine

Dnevni listovi u izdanjima od ponedeljka, 11. septembra, najviše pažnje posvećuju odnosima Beograda sa Prištinom i Zagrebom, glumcu Ljubiši Samardžiću, kao i situaciji na jugu SAD koji je pogodio uragan Irma.

ALO – „Nema više velikana!“, za godinu i po dana umrla tri najveća glumca biše Jugoslavije Dragan Nikolić, Velimir Bata Živojinović i Ljubiša Samardžić. „Orlovi u četvrtfinalu Evrobasketa“, reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale na Evropskom prvenstvu u košarci.

BLIC – Pod naslovom „Narkomani se drogiraju pred decom“ list piše o novosadskoj Ulici Nikole Kočića koju opisuje kao najgore mesto za život u Srbiji. Intervju sa biznismenom Bogoljubom Karićem „Hoću da budem premijer“. O akciji specijalnog tima za borbu protiv korupcije „Počinje lov na lekare koji uzimaju mito“.

VEČERNJE NOVOSTI – O uraganu koji je pogodio SAD „Irmu čeka samo onaj ko je lud“. Povodom smrti glumca Ljubiše Samardžića „Smoki će počivati kraj sina“. Nakon izbora Ramuša Haradinaja za premijera Kosova direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić i dalje tvrdi „Haradinaj je za Beograd lice sa poternice“.

DANAS – Povodom hapšenja dve Kruševljanke zbog ugrožavanja sigurnosti funkcionera SNS-a „Hapse zbog Gašića i Vučića, a ćute kad prete novinarki“. O glumcu Ljubiši Samrdžiću „Bio je nepopravljiv glumački romantik“. Reakcije opozicije na izbor Vlade Ramuša Haradinaja list najavljuje naslovom „Kosovska ekspozitura SNS glasala za Haradinaja“.

INFORMER – „Rumunija uskoro priznaje Kosovo“, list piše da tajkun Bežet Pacoli tvrdi da će za šest meseci „srediti“ da prvo Rumunija, pa Grčka priznaju nezavisnost Kosova. „Majami pod vodom“, uragan „Irma“ potopio obale grada.

KURIR – Pod naslovom „Kako smo 15. januara ubili Arkana“ list objavljuje ispovest Dragana Nikolića Gagija, koji je osudjen na 30 godina zatvora zbog učestvovanja u likvidaciji komadanta srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana. „Neću u aleju, sahranite me pored sina“, poslednja želja glumca ljubiše Samardžića.

POLITIKA – Najava posete predsednika Srbije Hrvatskoj „Grabar Kitarović: Vučić u Zagrebu do kraja godine“. Pod naslovom „Tramp proglasio stanje prirodne katastrofe na Floridi“ list piše da je više od milion ljudi bez struje, a da su nastradale tri osobe“. Uspeh srpskih košarkaša u završnici Evrobasketa „Srbija pobedila Madjare sa trećinom gasa“.

SRPSKI TELEGRAF – „Nadjen mobilni Jeleninog ubice!“, list piše da je blizu kanala na nasipu meštanin Borče pronašao telefon za koji policija sumnja da ima veze sa pevačicinim ubistvom. „Smokija sahranjuju pored sina“, ispunjena poslednja želja glumca Ljubiše Samardžića.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike