U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 18. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 18. februara, pišu o pogibiji pevača Šabana Šaulića u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, prenose izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Minhenske konferencije o bezbednosti i autorski tekst osnivača Saveza za Srbiju Dragana Djilasa.

ALO  –  „Zbogom kralju!“, o pogibiji pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

BLIC  –  „Odlazak kralja narodne pesme“, o smrti pevača Šabana Šaulića. „Najmoćnije žene u Srbiji“, lista uticajnih žena koju novine tradicionalno objavljuju.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića list prenosi u tekstu „Priština i Tirana rade na ujedinjenju“. „Prikazana prva srpska leteća bomba“, o sajmu oružja u Abu Dabiju. „Srbija žali za kraljem muzike“, o smrti pevača Šabana Šaulića.

DANAS  –  Autorski tekst jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Djilasa list prenosi pod naslovom „MMF je saučesnik Vučića u uništavanju Srbije“. „Najgori da odu, a da loši ne dodju“, o protestima gradjana protiv vlasti u gradovima u Srbiji. „Tragičan kraj kralja muzike“, o pogibiji pevača Šabana Šaulića.

INFORMER  –  „Pijani Nemac ubio Šabama“, o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo pevač Šaban Šaulić. „Stiže još migova i Mi-35!“, list piše o novom sporazumu Srbije sa Rusijom.

KURIR  –  „Ipak nisi ostao da ostarimo zajedno“, o smrti pevača Šabana Šaulića.

POLITIKA  –  „Tači doživeo verbalni nokaut“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Minhenske konferencije o bezbednosti. Intervju sa profesorom i dobitnikom sretenjske Zlatne medalje Gideonom Grajfom u tekstu „Zajednički bedem pred revizijom prošlosti“. „Šaban Šaulić poginuo u udesu u Nemačkoj“, o smrti pevača.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Poslednje reči Šabana lede krv u žilama!“, o saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u kojoj je poginuo pevač Šaban Šaulić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.