U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 18. mart 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 18. mart, najviše pišu o demonstracijama gradjana i dela opozicije ispred Predsedništva i Policijske uprave u Beogradu.

BLIC  –  List je naslovnu stranu posvetio dogadjajima u Beogradu i piše da su gradjani i deo opozicije „radikalizovali proteste“, a prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Meta sam ja, ne plašim se“. Intervju sa jednim od lidera Saveza za Srbiju Draganom Djilasom objavljen je pod naslovom „Vučić vodi politiku podeljene zemlje“.

DANAS  –  „Vikend koji je uzdrmao režim“, o upadu u RTS i protestima „ispod Vučićevog prozora“. „Prepucavanje oko Ivanovića način da se zaštiti Radoičić“, naslov je intervjua sa kosovskim piscem i analitičarem Škeljzenom Malićijem.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tvrd sam orah, kraj je nasilju“, povodom reagovanja Vučića na proteste. „U tajnim arhivima i pisma Stepenica o pokrštavanju Srba“, o otvaranju tajnih dokumenata Vatikana.

ALO  –  „Vučić matirao Boška i Djilasa“, list piše da predsednik Srbije „nije ustuknu pred fašistom i tajkunom“.

INFORMER  –  Pod naslovom „Hoće krv“ list piše o demonstracijama u Beogradu.

KURIR  –  „Boško, Vuk i Djilas divljali po Beogradu“, o protestu gradjana ispred Predsedništva Srbije. „Sve o čemu sam ćutala 18 godina“, naslov je intervjua sa Marijom Milošević, ćerkom bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Putinova hitna depeša Vučiću“, list piše o planu opozicije da sruši Vučića s vlasti, a o protestima pod naslovom „Policajce sekli noževima, Vučića hteli da linčuju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.