U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 18. septembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama pišu o uspehu srpskih košarkaša koji su postali vicešampioni Evrope, o nevremenu koje je zadesilo delove Srbije, o završenoj svečanosti 84. „Vukovog sabora“ u Tršiću kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i o sumnjivim tenderima za novogodišnju rasvetu.

ALO  –  „Vi ste heroji Srbije“ o srpskim košarkašima koji su osvojili srebro na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. List piše da iako je dobila orden od Srpske pravoslavne crkve „Zorana (Mihajlović) zavadja patrijarha sa Vučićem“.

BLIC  –  „Jelena ubijena dan ranije“ o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, za koje je posle 17 meseci istrage, osumnjičen njen suprug. „Vi ste naši zlatni momci“ o uspehu spskih košarkaša na Evropskom prvenstvu. „Snažno nevreme, nestao čamdžija“ o oluji koja je zadesila delove Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srebro na Bosforu za naše zlatne košarkaše“, o uspehu srpskih sportista na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. „Branićemo jezik koji nam je Vuk ostavio“ o 84. Saboru u Tršiću. „Umesto na letovanje deportacija“ o srpskim turistima na Kipru.
 
DANAS  –  „Za ukrašavanje Beograda 1,7 miliona evra istoj firmi“, o sumnjivim tenderima za novogodišnju rasvetu. „SNS ide bez kandidata za gradonačelnika“ o predstojećim beogradskim izborima, „Srbija da ispuni kriterijume bez nadmudrivanja“ naslov pod kojim za list govori poslanik Evropskog parlamenta Franc Bogovič. „Treće srebro Srbiji“ o uspehu srpskih košarkaša.

INFORMER  –  „Srbiji za dlaku izmaklo zlato“ o uspehu košarkaša na Evropskom prvenstvu.

KURIR  –  „Srbiji srebro“ o srpskim košarkašima koji su postali vicešampioni Evrope. „Put Srbije u EU zavisi od odnosa sa Kosovom“ kaže u intervjuu izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister.
 
POLITIKA  –  „Čuvaćemo Vukovu zaostavštinu – naš prelepi srpski jezik“ o završnoj svečanosti 84. „Vukovog sabora“ u Tršiću kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Srbija vicešampion Evrope“ o srebru srpskih košarkaša. „Premijerka na čelu parade“ – o Paradi ponosa.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Momci, vi ste naši heroji!“ – o košarkašima koji su osvojili srebro na prvenstvu kontinenta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.