U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 20. novembar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 20. novembra najviše pišu o predstojećim beogradskim izborima, mogućnosti da ipak budu održani i vanredni parlamentarni izbori kao i o povećanju plata poslanicima Skupštine Srbije u narednoj godini.

ALO  –  „Vanredni izbori ipak mogući?“, o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora i pored stava Glavnog odbora Srpske napredne stranke da se na proleće održe samo beogradski izbori. „Rajko je bio spomenik za života!“, kaže akademik Matija Bećković o legendarnom fudbaleru Crvene Zvezde.

BLIC  –  „Izborna matematika“ o tome ko će i s kim pred beogradske birače. Pod naslovom „Srpski plaćenici hteli da ubiju šefa kiparske mafije“ list piše o hapšenju Beogradjanina i Nišlije zbog sumnje da su umešani u kriminal na Kipru.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Vanredne izbore ne otpisivati“ o mogućnosti da na proleće istovremeno sa beogradskim budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori. Pod naslovom „Šid strahuje od migranata“ list piše o problemima meštana Šida s migrantima.

DANAS  –  „Tadić: Pitanje vremena kada će režim krenuti u ogoljeno nasilje“, lider SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić o izborima i vlasti. „Bez medijske slobode nema demokratije“ o akciji Grupe za slobodu medija u pet gradova.

INFORMER  –  „Hag: Osuditi Mladića“, list piše da u poverljivom dokumentu zapadnoj obaveštajnoj agenciji haški tužioci traže da se izvrše pritisak na sudije i da mladić bude odmah najstrože jer „neće živ dočekati proleće“. „Hrvati buše Srbiju po nalogu Soroša“, list piše da je Madjarska objavila spisak evropskih poslanika koji su „plaćenici“ Džordža Soroša i da medju njima ima i Hrvata koji u Briselu „miniraju“ Srbiju u evrointegracijama.

KURIR  –  „Hapse političare iz vlasti, zbog korupcije !“, list piše o najavi lidera naprednjaka i predsednika Srbije Alekdar Vučića o akciji protiv onih koji su učestvovali u korupciji. „Hag gase na nikoljdan!“, o zatvaranju Haškog tribunala.

POLITIKA  –  „Poslanicima veće plate“ o predlogu budžeta Skupštine Srbije za 2018. godinu. „Treneri ne treba da pričaju o parama“ predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović o situaciji u sportu.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Sve tajne ratka mladića“, objavljena je ispovest Mladićeve supruge Bosiljke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.