U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 28. maj 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranicama najveću pažnju posvećuju obeležavanju Dana policije i Dana MUP-a, navodnoj povezanosti lidera Narodne stranke Vuka Jeremića sa korupcijom u SAD, ali pišu i o desetinama miliona evra štete zbog rupa na putevima i planovima tenisera Novaka Djkovića da ponovo postane najbolji teniser na svetu.

BLIC – „Erdogan preko Bakira hoće da osvoji Balkan“, o ofanzivi u kojoj je, kako list navodi, Bakir Izetbegović, predsedavajući Predsedništva BiH, pion turskog predsednika Taipa Edogana. „Vežbaćemo i sa Rusima i sa NATO“, o vojnoj neutralnosti Srbije. „Haški veštaci ispituju ćerku Jelene i Zorana Marijanovića“, o tome da dva stručnjaka procenjuju da li je devojčica sposobna da svedoči povodom ubistva majke – pevačice Jelene Marjanović ubijene u aprilu 2016.

ALO – „Vuk muljao sa kineskim Rokfelerom“, list piše da se u organizaciji Vuka Jeremića CIRSD nalazi i kineski tajkun Je Djanming.

VEČERNJE NOVOSTI – „Veće plate i novi stanovi za policiju“ o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom Dana policije i Dana MUP-a. „Proverite znanje srpskog“, o vežbama za malu maturu. „Snagu mi ne daje meso već ljubav bližnjih“, o planovima tenisera Novaka Djokovića koji u intervjuu za list poručuje da se ne bi vraćao na teren da ne želi prvo mesto.

DANAS – „Nije istina da u DS kadriraju Djilas i Vučić“, o stanju u Demokratskoj stranci za list govori kandidatkinja za predsednika Demokratske stranke Gordana Čomić. „Nema represije nad političkim protivnicima“, o proslavi Dana policije i izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića datim tom prilikom.

INFORMER – „Svetski lopovi Vuku dali 5.300.000 dolara“, o hapšenju dvoje ljudi u SAD zbog korupcije, a koji su poslovali sa organizacijom CIRSD Vuka Jeremića. „Putin: Zapad priprema rušenja Dodika po ukrajinskom receptu“, o upozorenju ruskog predsednika vlasti u RS.

KURIR – „Dušan Vujović ostaje u vladi“, o saznanjima lista da će bivši ministar finansija, posle ostavke, raditi kao savetnik u Vladi Srbije. „Rodjaka Draškovića uhapšena posle napda“, o drami na Ceraku u kojoj je umešana rodjaka lidera SPO Vuka Draškovića.

POLITIKA – „Piralen tiho ubija“, o tome da je za vreme bombardovanja NATO nije morao da upotrebi hemijsko oružje, većda je dovoljno da gadja industrijska postrojenja, „Štete od rupa na putevima mere se desetinama miliona dinara“, o tužbama koje vozači podnose zbog oštećenja, „Dečanski put, dan posle“, o novom putu koji se gradi u blizini manastira Dečani.

SRPSKI TELEGAF – „Ameri hapse Jeremića“, o vezi Vuka Jeremića sa uhapšenima u SAD zbog korupcije.

(Beta)

Napišite komentar