U trendu

Naslovna strana za ponedeljak 4. februar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 4. februara, najviše pišu o odluci Skupštine Kosova o promeni statuta Rudarskog kombinata Trepča kojim se to preduzeće praktično stavlja pod kontrolu Prištine, kao i da su tokom protesta u subotu u Beogradu vidjena improvizovana vešala.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Trepču otimaju da Srbe oteraju“ o posledicama odluke Skupštine Kosova da promeni statut kombinata Trepča. „Vučićevom sinu pretio vešanjem“, o tome da su sinu predsednika Srbije na društvenim mrežama upućene pretnje.

DANAS  –  O nastavku gradjanskih protesta širom Srbije u tekstu „Hrabri u Mitrovici u šetnji do mesta ubistva Olivera Ivanovića“. „Lažemo se da su nam potrebna ‘nova lica’ u politici“, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović govori za list o odnosu prema opoziciji i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ALO  –  List piše: „Vešala na Terazijama kao 1941. Stravična slika na mitingu Saveza za Srbiju. Vučićevom sinu Danilu prete smrću“.

BLIC  –  „Skandal: Vešala na protestu“, o reakcijama na pojavu improvizovanih vešala na subotnjem gradjanskom protestu u Beogradu. U tekstu „Da li je SNS spotom najavio nove izbore“ o medijskom spotu u kome vladajuća stranka kritikuje opozic

INFORMER  –  „Babićev vozač išao 52 km na čas u trenutku udara“, list navodi da je kompjuterski program izračunao da se vozilo u kojem je bio direktor Koridora Srbije Zoran Babić u trenutku saobraćajne nesreće kretalo tom brzinom.

KURIR  –  „Albanci nam otimaju „Trepču“, o odluci Skupštine Kosova da promeni Statut Rudarskog kombinata Trepča.

POLITIKA  –  „Potraga za osobom koja je nosila vešala“, MUP traga za mladićem koji je tokom subotnjeg protesta „Jedan od pet miliona“ u Beogradu nosio improvizovana vešala. „Aerodrom u Ladjevcima sredinom godine“, list navodi da će bivši vojni aerodrom biti otvoren za civilni saobraćaj u junu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Hapse troje zbog ubistva Jelene“, list navodi da dolazi do preokreta u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.