U trendu

Naslovna strana za sredu, 11. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 11. jul uglavnom pišu o hapšenju Srba kod Gnjilana, o samitu za Zapadni Balkan u Londonu, oslobadjanju 12 dečaka iz pećine na Tajlandu i drugim dnevnim temama.

ALO – „Zaraženi komarci vrebaju na 21 lokaciji“, o groznici Zapadnog Nila u Beogradu.

BLIC – O hapšenju Srba kod Gnjilana „Albanci hapsili po Kosovu, pretio prekid pregovora“. List piše o savezu opozicije „Savez za Srbiju do kraja jula, čekaju još DSS“. O fesivalu koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu „Exit može da počne, stigle nove bine“. U tekstu „Plakali smo dok su izlazili iz pećine“, o oslobadjanju dečaka iz pećine na Tajlandu govori ronilac Ivan Karadžić.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da Bošnjaci tuže Srbe za zločine u Srebrenici „Za Srebrenicu optužuju čak i čistačice“. O hapšenju petorice Srba na Kosovu pod naslovom „Prevrnuli kuću, dete povraćalo od straha“. O oslobodjanju dečaka iz pećine na Tajlandu ronilac Ivan Karadžić kaže „Sad mi je laknulo“.

DANAS – „Odobrene duple funkcije za poslanike vladajuće liste“, list piše o tome da je Administrativnom odboru stiglo 50 zahteva za usvajanje druge javne funkcije i da su svi odobreni. „Skupština nabavlja kamere mimo zakona“, o tome da su zabrinuti učesnici tendera za nabavku sistema nadzora u Skupštini. List piše da je gradsko veće Čačka kupilo karte u pretprodaji za projekat „Čarape kralja Petra“ koji se još snima „Kupili 4.300 ulaznica za nezavršeni film Lazara Ristovskog“.

INFORMER – „Šteta od poplava 35.000.000 evra“, o posledicama nevremena u Srbiji. „Ustaški udar na Srbiju“, o pretanjama koje je pevač Marko Petrović Tompson uputio predsedniku Aleksandru Vučiću.

KURIR – „Mafija se sveti“, naslov je teksta o mafijaškim obračunima u Beogradu.

POLITIKA – „Četvrta šansa za RTB Bor“, o tome da će narednih dana biće raspisan tender za izbor starteškog partnera za RTB Bor. List piše da je „NATO u strahu zbog Trampa“, ali i o tome kako „EU štiti putnike od bankrota agencije“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Putinova osveta Hrvatima“, list piše da je zbog ponašanja fudbalera na Mundijalu pokrenuta kontrola u hrvatskoj kompaniji koja posluje u Rusiji, i da će zbog utvrdjenih nepravilnosti ta firma imati štetu od više miliona evra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.