U trendu

Naslovna strana za sredu, 16. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka 16.  januara najviše pišu o godišnjici ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, najavljuju intervje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i navode da Amerika traži ukidanje taks na srpsku robu.

ALO – „Plašm se da će napasti dete i mene!“, kaže za list supruga ubijenog lidera GI SDP Milena Ivanović.

BLIC – „Trampov žuti karton za Prištinu“, list piše da su u Vašingtonu ljuti zbog podizanja taksi na srpsku robu.“Prodje godina od ubistva Olivera“, list piše da ubice još nisu pronadjene.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za razliku od Zapada, ne stavljam vas pred veštački izbor: ili Rusija ili EU“, kaže za list ruski predsednik Vladimir Putin.

DANAS – „Oliverovi sinovi i sestre na skupu u Beogradu“, list piše o okupljanju na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića. „Majić: Od predsednika sam saznao da idem u Ambasadu SAD po mišljenje“, list piše o reakciji sudije Miodraga Majića na istup predsednika Aleksandra Vučića.

INFORMER – „Šiptari ukidaju takse od 100 odsto“, o tome da su SAD zatražile od Prištine da ukine takse na proizvode iz Srbije i BiH. Pod naslovom „Verovali ili ne – Putin nam daje satelite“, list piše da će tokom posete ruskog predsednika biti potisan i sporazum koji će omogućiti da Srbija koristi rusku satelitsku navigaciju.

POLITIKA – „Na Balkanu imamo mnogo prijatelja, ali Srbija je naš strateški partner“, pod tim naslovom najavljen je intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Oliverova godišnjica“, tekst posvećen godišnjici ubistva Olivera Ivanovića.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin gradi Beograd na vodi 2“, list piše da će ruske kmpanije graditi stambeni kompleks od 350.000 kvadrata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar