U trendu

Naslovna strana za sredu, 18. oktobar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o spoljnoj politici Srbije, izmenama saobraćajnih propisa, lokalnim izborima na Kosovu, obeležavanju Dana oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu, visini zarada u javnom sektoru u Srbiji, proslavi Dana Bezbednosno-informativne agencije.

BLIC – „Sve novine zakona o saobraćaju“, list piše o novim saobraćajnim propisima. „Rusija opet traži imunitet za svoj centar u Nišu“, „SAD: Srbija nam obećala da neće s Rusima u Siriju“, o zahtevima koje Rusija i SAD imaju za Srbiju. „Šta krije Zoranova majka“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

VEČERNJE NOVOSTI – „Strazbur odlučuje o otetoj imovini“, list piše o hotelima koji su u vlasništvu srpskih firmi, a koji su sada u vlasništvu susednih država. „Šojgu tražio da vidi Hram i patrijarha“, list piše o dolasku ministra odbrane Rusije u Beograd u petak. Pod naslovom „Srbin na Srbina u osam opština“, list piše o dešavanjima uoči lokalnih izbora na Kosovu.

DANAS – „Plate realno manje vojsci, policiji, univerzitetu“, list piše o vrednosti zarada u Srbiji. „Državni vrh na aerodromu, opozicija na Trgu republike“, o proslavi Dana oslobodjenja Beograda. „Opozicija i umetnici ujedinjeni za obranu studenata“, o protestu ispred Prekršajnog suda u znak podrške dvojici studenta protiv kojih su podnete prijave uz navode da su organizovali skupove „Protiv diktature“.

INFORMER – Pod naslovom „Trojni pakt“ list piše da „dosovska opozicija“ na izbore ide „na tri liste“, koje će voditi Dragan Djilas, Aleksandar Šapić i Dragan Šutanovac.

KURIR – „Sve pljačke direktora RTB ‘Bor'“ o tome da je generalni direktor RTB Blagoje Spaskovski pod istragom.

POLITIKA – „Vučić bojkotovao BIA zbog zabrane ulaska novinarima“, list piše o razlozima zbog kojih predsednik Srbije nije prisustvovao proslavi Bezbednosno-informativne agencije. „Gimnazije zrele za reforme“ o novoj brošuri „Šta je dobro u našim gimnazijama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar