U trendu

Naslovna strana za sredu, 24. april 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o odluci Upravnog suda da se obustave radovi na izgradnji gondole na Kalemegdanu, o smrti glumca Igora Pervića, kao i o godišnjici rušenja objekata u Savamali.

ALO  –  List piše da ministar finansija Siniša Mali otkriva sve detalje ugovora sa Kinezima – „Posao u Borči za 10 000 radnika“.

BLIC  –  „Na Titovom brodu krili kokain vredan pet miliona evra“, list piše o potrazi crnogorske policije za Vladimirom Račićem koji je, kako piše, bio za kormilom broda „Jadran“ na kojem je pronadjeno 50 kilograma narkotika.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Na Kapitolu prave novu Srebrenicu“, list piše o najavljenom obraćanju bivše predsednice Kosova Atifete Jahjage Komitetu za spoljne poslove Predstavničkog doma američkog Kongresa. „Otišao srpski Delon“, list piše o smrti Igora Pervića.

DANAS  –  „Sud zaustavio izgradnju gondole“, list piše o odluci Upravnog suda da se zaustavi izgradnja gondole na Kalemegdanu. „Rodoljub Šabić: Trijumf kompletnih idiota“, list prenosi izjavu bivšeg poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića povodom godišnjice od rušenja objekata u Savamali.

INFORMER  –  „Folksvagen u Indjiji, metro u Beogradu?!“, list piše da u trci za dolazak ove nemačke kompanije Vlada nudi parcelu kraj autoputa, kao i gradnju metroa od prestonice do Indjije, što bi toj kompaniji omogućilo da zaposli i radnike iz glavnog grada .

KURIR  –  „Preko umrlica javljaju koga će da ubiju“, list piše da su se „vodje škaljarskog klana Igor i Jovan Vukotić oprostile od ubijenog oca Veselina i u smrtovnici najavile nastavak obračuna dva mafijaška klana“.

POLITIKA  –  „Srušili smo monopol zapadnih medija“, intervju generalnog direktora medijske kuće Raša Tudej (RT) Alekseja Nikolova. O odluci Upravnog suda o gondoli list piše pod naslovom „Upravni sud zaustavio izgradnju gondole u Beogradu“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Teška bolest ubila glumca“, list piše o smrti glumca Igora Pervića.

(Beta)

Napišite komentar