Naslovna strana za sredu, 5. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim strana od srede pišu o seriji protesta mladih koji se organizuju širom Srbije, ali i saznanjima da novi predsednik Vlade Srbije neće biti iz Srpske napredne stranke odnosno da će to biti lider socijalista Ivica Dačić.

ALO  –  “ ‘Žuta patka’ i ‘Crvena beretka’ zajedno na Vučića“, o tome ko je sve vidjen na protestu „Protiv diktature“. „Ispalio psu metak u čelo“, o stravičnom i nehumanom postupanju jednog Šapčanina.

BLIC  –  „Ko organizuje proteste“, o tome da se svi pitaju da li su protresti studenata bunt ili nečiji interes. „Skačem u Savu ako Kinezi kupe Bor“, o neobičnom obećanju premijera i budućeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se pred novinarima okupati u Savi i Dunavu ako uspe privatizacija RTB Bor. „Novi premijer neće biti iz redova SNS“, naslov pod kojim list donosi svoja saznanja o nasledniku Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srbin koga Engleska tera, a narod ne da“, o Stojanu Jankoviću koji je uzburkao Britaniju i uz koga je stalo 20.000 ljudi, „Cecin sin policiji u RS dao iskaz o obračunu“, o obračunu u Laktašima u kome je učestvovao, kako navode svedoci, i Veljko sin pevačice Svetlane Ražnatović.

DANAS  –  „Širom Srbije protesti mladih protiv diktature“ o protestima mladih koji su počeli u ponedeljak uveče, a čiji se organizator ne zna. „Saša Janković osniva pokret“, o narednim potezima predsedničkih kandidata, „Eksperti sa Kipra kupili Gošu“, o tome da su slovački vlasnici fabriku u kojoj se obesio radnik zbog bede prodali of-šor kompaniji. „Podaci o imovini Siniše Malog strogo poverljivi“, o tome da poverenik Rodoljub Šabić dokumenta o gradonačelniku može da vidi samo u Agenciji za borbu protiv korupcije.

INFORMER  –  „Soroš hoće rat u Srbiji“, list piše da su ruske bezbednosne službe dostavila vlastima u Srbiji dokaz da je američki milijarder svojim plaćenicima u Srbiji naložio da po svaku cenu izazovu nemire. „Srbi će vratiti Kosovo“, kaže bivši komadant Kfora, francuski pukovnik Žak Ogar.

KURIR  –  „Moj Voja je razočaran u sve!“, kaže Jadranka Šešelj, supruga lidera radikala Vojislava Šešelja koji je na predsedničkim izborima prema preliminarnim rezultatima osvojio 4,51 odsto glasova izašlih birača. „Protesti studenata po Srbiji“ – nezadovoljni zbog izbora.

POLITIKA –  „Tehnički premijer biće Ivica Dačić“, o promenama na čelu vlade nakon što Aleksandar Vučić predje na novu funkciju, „Vučić: Bravar nije bio glup, region mora da saradjuje“, povodom posete Vučića Mostaru gde je naveo da region mora da radi na stvaranju zajedničkog tržišta. „Veštački kuk ili koleno čeka 17.000 ljudi“, o tome da će poslednji čovek sa liste čekanja protezu dobiti 31. decembra 2019.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Legijin čovek izveo decu na ulice“, o tome ko je sve vidjen na „Protestu protiv diktature“. „Cecin sin se predao policiji“, Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović policija saslušala zbog pucnjave u Laktašima.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike