najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naslovna strana za sredu 6. septembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede pišu o odredbama novog Zakona o zaposlenima u javnim službama, o predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu i o pobedi fudbalske reprezentacije Srbije protiv Irske u Dablinu.

ALO  –  “Orlove od Rusije dele još samo tri boda” list piše o sinoćnoj pobedi fudbalske reprezentacije Srbije protiv Irske.

BLIC  –  O novom odnosu snaga u kosovskoj skupštini posle odluke Bedžeta Pacolija da podrži “ratnu koaliciju”, list piše u tekstu “Ironija, Haradinaju trebaju Srbi”. U tekstu “Premijerka: Dačiću, ovako se nisi bunio kod Vučića” list piše o “okršaju izmedju predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na sednici Vlade pre 15 dana”.

VEČERNJE NOVOSTI  –  “Penzioneri dobijaju po 6.000 dinara od države”, list navodi da će jednokratna pomoć najstarijim gradjanima biti isplaćena u novembru. U tekstu “Stavljamo tačku na granicu sa BiH” reč je o temama razgovora koje će predsednik Srbije Aleksandar Vučić voditi sa zvaničnicima BiH tokom posete Sarajevu. “Hrabri ‘orlovi’ lete ka Rusiji” o pobedi reprezentacije Srbije protiv Irske u Dablinu.

DANAS  –  Pod naslovom “Zakasnela pravda za sudiju koji je vratio pasoš Miškoviću” list piše da je Visoki savet sudstva posle tri i po godine povukao javnu opomenu bivšem sudiji Višeg suda u Beogradu Vladimiru Vučiniću izrečenu pošto se u javnosti branio jer je privremeno vratio pasoš biznismenu Miroslavu Miškoviću. “Srbi vole Rusiju dok sanjaju o Zapadu”, istraživanje “Demostata” pokazalo je da 41 odsto gradjana smatra da je Rusija najveći prijatelj Srbije, ali i da bi većina ispitanika preporučila svojoj deci da žive i rade u zapadnim zemljama.

INFORMER  –  “Bravo Srbijo” list piše o pobedi fudbalske reprezentacije Srbije. Pod naslovom “ISIS napada Beograd” Informer piše da je “uhapšena jedna osoba koja je planirala napad na ljude u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu”.

KURIR  –  “Morinu izručuju Srbiji” o tome da je Vrhovni sud Hrvatske odbio žalbu Ismaila Morine, koji je pustio dron na fudbalskoj utakmici izmedju Srbije i Albanije u Beogradu 2014. godine. Pod naslovom “Brnabićka kosovske Srbe nazvala manjinom” o izjavi premijerke Srbije Ane Brnabić.

POLITIKA  –  O novinama koje donosi Zakon o zaposlenima u javnim službama list piše u tekstu “Raspon plata u javnom sektoru ubuduće 1:8”. “Vučićeva poseta početak novih odnosa” za list u intervjuu govori član Predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Mladen Ivanić.

SRPSKI TELEGRAF  –  Vrhovni sud Hrvatske odbio žalbu Ismaila Morine, koji je pustio dron na fudbalskoj utakmici izmedju Srbije i Albanije 2014. godine. U tekstu “Smrt Mariću” list piše da je “aktivista Pokreta Slobodnih gradjana Zoran Čičak poručio da će biti ubijen urednik TV ‘Hepi’ Milomir Marić”.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike