U trendu

Naslovna strana za suboru, 10. novembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 10. novembra pišu o štrajku glumaca u Narodnom pozorištu, o karikaturi na naslovnoj strani lista Danas i reakcijama na nju, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO  –  „Svima stigle penzije najveće do sada“, o isplati prvog dela oktobarskih penzija. Izjavu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja list prenosi u tekstu „Karleuša, ti si kao dinosaurus“. O folk pevaču Darku Laziću koji je doživeo saobraćajnu nesreću list piše „Darkovi roditelji ostali bez dinara“.

BLIC  –  „Svaki sledeći upravnik će biti pažljiviji prema nama“, kaže glumica Nataša Ninković povodom situacije u Narodnom pozorištu. „Strože kazne za huligane“, o novom zakonu. List piše da je ministarstvo Zorane Mihajlović izašlo u susret takstitima bez dozvole Car Go, Uber i sličnih, pod naslovom „Zašto država ne da nikom sem taksistima da vozi“.  

VEČERNJE NOVOSTI – „Sarajevska policija brutalno ih mučila“, list piše o torturi nad trojicom Srba. „Crna lista Srba je već najavljivana“, za list kaže predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

DANAS  –  „Koraks: I Milošević je mahao mojom karikaturom“, o napadima predsednika države, Pokrajinske vlade, Ministarstva kulture i čelnika vladajuće Srpske napredne stranke na list Danas zbog naslovne strane objavljene u petak. „Nepohodno je da se čitav politički sistem do temelja razori“, za list kaže sociolog Jovo Bakić. „Aleksandar Prodanović: Pucali su na moju kuću“, list prenosi svedočenja opozicionih odbornika o pritiscima vladajuće stranke.

INFORMER   –  O združenoj vojnoj vežbi koja će biti izvedena na 10 lokacija u Srbiji list piše „Srbija vojna sila“. O naslovnoj strani lista „Danas“ od petka, 9. novembra list piše „Medijski zločin, ‘Danas’ na naslovnoj izjednačio Vučića i poslanike SNS sa Hitlerom i Gebelsom“.

KURIR  –  O tajnom delovanju agenata u Srbiji list piše „Rat špijuna trese Srbiju“.

POLITIKA  –  „Albanci bi da ostave u mraku sever Kosova“, piše list. „Gatalica: Nema razgovora o bezuslovnim zahtevima“, o štrajku u Narodnom pozorištu u Beogradu govori predsednik Upravnog odbora u toj kući Aleksandar Gatalica. O karikaturi na naslovnici Danasa i reakcijama „Novinarskim udruženjima ne smetaju Hitler i Gebels u ‘Danasu’: Kroz usta Martinovića govori predsednik Vučić“.

SRPSKI TELEGRAF – O folk pevaču Darku Laziću koji je doživeo saobraćajnu nesreću list piše „Sanjao sam Jelenu tri dana pred udes“. O preduzetniku Vladimiru Vrbaškom list piše „Vrbaški direktore menja kao čarape“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar