Naslovna strana za subotu, 14. jul 2018. godine

Dnevni listovi u Srbiji na današnjim naslovnim stranama pišu o različitim temama, medju kojima su kosovski problem, otvaranje kuća Beograda na vodi, sudjenje za pobunu Jedinice za specijalne operacije, sudjenje biznismenu Miroslavu Miškoviću.

BLIC  –  List prenosi izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića o ubistvu pevačice Jelene Marjanović da „policija ima čvrste dokaze protiv Marjanovića“. O Egzit festivalu u Novom Sadu: „Rege žurka na tvrdjavi“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Menjaju sistem glasanja da bi ugurali Kosovo“, list piše o novom sistemu odlučivanja u Evropskoj uniji i ukidanju viza gradjanima Kosova. „Nisu naveli sve svedoke sa nasipa“, o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. „Nestao prsten Drage Mašin“, list piše o vanrednoj reviziji u Etnografskom muzeju u Beogradu i utvrdjivanju broja nestalih eksponata.

ALO  –  List piše: „Patrijarhu pozlilo zbog tuče vladika“ . List piše i da su „predsednici opština spiskali milione na besne limuzine“.

DANAS  –  „Useljenje na gradilište ‘Beograda na vodi'“, reakcije na sutrašnje otvaranje dve kule Beograda na vodi. „Vučić za smenu direktora EPS, Brnabić protiv“, list piše o tome kako predsednik i premijerka Srbije gledaju na rad direktora Elektroprivrede Srbije Milenka Grčića. „Bivši direktor poreske uprave: Nije bilo utaje u Miškovićevom slučaju“, o sudjenju osnivaču Delta Holdinga Miroslavu Miškoviću.

INFORMER  –  „EU tera Kineze iz Srbije“ o tome da je pod istragom kredit koji je Kina odobrila Srbiji i Madjarskoj za prugu Beograd – Budimpešta. „Hrvati nemaju nikakve šanse“ kaže fudbaler Patrik Vijera o finalu na Svetskom prvenstvu u Rusiji u kojem će u nedelju igrati hrvatska i francuska reprezentacija.

KURIR  –  O sudjenju za pobunu Jedinice za specijalne operacije „Legija nije kriv, sud ne veruje Čedi i Mihajloviću“. List piše o broju ljudi koji izvrši samoubistvo u Srbiji „godišnje se ubije 1.000 ljudi“.

POLITIKA   –  „Ulemek i komanda JSO oslobodjeni optužbe“, o oslobadjajućoj presudi za organizovanje pobune JSO u novembru 2001. godine. „Makron nije rekao da treba kazniti Srbiju“, kaže u intervjuu za taj list ambasador Francuske u Srbiji Federik Mondolini. „NATO bazu gradiće na Sinjajevini“, list piše o tome gde će biti NATO baza u Crnoj Gori.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Amerika naoružala sve zemlje oko Srbije“ piše list prneoseći izjavu američkog ministra unutrašnjih poslova Džejmsa Matisa. List prenosi beleške iz 1993. „Trojica srpskih generala izdala Slobu“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike