U trendu

Naslovna strana za subotu, 16. decembar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 16. decembra, najveću pažnju posvećuju zvaničnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kubi i incidentu na fudbalskoj utakmici Partizan – Crvena zvezda.

ALO – „Haos režiran u Zagrebu i Podgorici“, o sukobima navijača na fudbalskoj utakmici Crvene zvezde i Partizana u Beogradu.

BLIC – „Haos na jugu naručio član podzemlja“, o rezultatima istrage nakon incidenta na derbiju. „Detetu zbog petarde stradalo oko“, o opasnoj igri mališana s pirotehničkim sredstvima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Amerika vidi rat na Balkanu“, o procenama američkog Stejt departmenta. „Hvala Kubi zbog Kosova“, o susretu u Havani predsednika Kube i Srbije Raula Kastra i Aleksandra Vučića.

DANAS – List citira bivšeg zamenika načelnika Državne bezbednosti Zorana Mijatovića o incidentu na derbiju „Mijatović: Odgovorni su i policija i političari“. „Bitkoin rudnik zlata ili novi balon“, o maniji trgovine novom virtualnom valutom.

INFORMER – „Hteli rat“, o incidentu na derbiju. „Zoran u zatvoru priznao ubistvo“, o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović u beogradskom naselju Borča, za koje je osumnjičen njen suprug Zoran Marjanović.

KURIR – List na naslovnoj strani prenosi izjavu jednog od uhapšenih posle incidenta na fudbalskoj utakmici u Beogradu „Grobar mi je dao 8.000 evra da ga čuvam na derbiju“. O bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću list piše da na funkciji predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Rusijom i Kinom troši previše novca „Toma dao 23.000 evra za štampače i kompjutere“.

POLITIKA – „Kuba i Srbija zajedno kad je najteže“, o budućoj saradnji Srbije i Kube. „Bankrot ‘Budimke’ nakon 70 godina“, o tome da je sud doneo odluku o bankrotstvu fabrike iz Požege.

SRPSKI TELEGRAF – „Hrvatske huligane platio vodja Škaljaraca“ o sukobima navijača i incidentu na fudbalskoj utakmici Crvene zvezde i Partizana na stadionu u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.