U trendu

Naslovna strana za subotu, 19. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od subote, 19. januara i dalje pišu o efektima posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, o čemu se govorilo iza zatvorenih vrata i mogućnosti uključivanja Rusije i Sjedinjenih Američkih Država u dijalog Beograda i Prištine.
ALO  –  „Pokazali smo snagu pristojne Srbije“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o poseti ruskog predsednika Vladimira Putina.

BLIC  –  „Putin želi da se uključi u dijalog ako udje i Tramp“, o pregovorima sa Prištinom i eventualnom uključivanju u to Amerike i Rusije. „Došao sam da sačuvam Zvezdu“, kaže novi igrač košarkaškog kluba Crvena Zvezda Stratos Perperoglu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Moskva ulazi u dijalog o Kosovu“, najavljuje list posle posete ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu. „Spremali napad na vojnu bazu?“, kod Preševa zaplenjeno oružje terorista OVPBM.

DANAS  –  „Talas nezadovoljstva prelio se iz Beograda“, o protestima protiv aktuelne vlasti u Srbiji koji su se proširili i na druge gradove u Srbiji. Naslovima „Putin i Vučić gurnuli prst u oko zapadu“ i „S Rusijom zaključen samo jedan ugovor, ostalo u magli“ list najavljuje tekstove o političkim i ekonomskim efektima posete predsednika Rusije Beogradu.

INFORMER  –  „Vučić i Putin sve dogovorili, stižu MI-35“, list piše da će borbeni helikopteri iz Rusije biti isporučeni Srbiji.

KURIR  –  „Putin uzdiže Srbiju“, o poseti predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji.

POLITIKA  –  „Srbija i Rusija gradiće gasovod dug 402 kilometra“, prema najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića gasovod kroz Srbiju će biti završen do kraja godine. „Brnabić: Kvote za uvoz čelika ne utiču negativno na železaru“, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. „Malo logopeda, a mnogo dece sa govornom manom“ u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Putin i Tramp donose novu rezoluciju o Kosovu“, list piše koja su moguća rešenja kosovskog problema. „Misterija poslednje Slobine depeše“, najava teksta o bivšem predsedniku Jugoslavije Slobodanu Miloševiću.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar