U trendu

Naslovna strana za subotu, 23. jun 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 23. juna pišu o nastavku dijaloga Beograda i Prištine, učešću reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, kao i o drugim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

ALO – „Ana zaposlila Oliverovu suprugu“, list piše da je supruga ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, počela da radi u Vladi Srbije. „Cvetković sutra gost u Prištini“, list piše da novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković, koji je prošle nedelje nestao, sutra putuje na Kosovo.

BLIC – „Rektor i njegov sin napali profesora“, list piše o novim skandalima rektora Univerziteta u Kragujevcu Nebojše Arsenijevića. „Računica jasna, Brazil moramo da pobedimo“, o uslovima za dalji plasman Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Biće teško, ali branićemo zemlju“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči nastavka dijaloga s Prištinom. „Ne može banka da naplaćuje troškove kada ih nema“, list piše o presudi za stambeni kredit.

DANAS – „Niška vlast poklonila aerodrom Beogradu“, o odluci Skupštine grada Niša kojom se upravljanje aerodromom „Konstantin Veliki“ ustupa republičkom nivou vlasti. List piše i o tome „Da li su TV Most i Srpska lista pod zaštitom“ u tekstu pod naslovom „Na krivične prijave Olivera Ivanovića još niko nije odgovarao“. „Malići: Vučić prevazilazi i aroganciju Miloševića“, kaže kosovski filozof.

INFORMER – „EU traži da zaratimo sa Rusijom“, list piše o tome da EU traži da Srbija uskladi spoljnu politiku sa politikom unije.

KURIR – „Narko-dileri ubili dete ekstazijem“, list piše da su ulice preplavljene drogom čija je cena 1.000 dinara po tableti.

POLITIKA – „Veće učešće države u osiguranju useva“, list navodi da će Vlada Srbije razmatrati mogućnost povećanja subvencija za najugroženija područja. „Nišlije odlučile da aerodrom preuzme država“, o odluci Skupštine grada Niša da aerodromom „Konstantin veliki“ počne da upravlja republički nivo. „Bitka Srbije za osminu finala“, o učešću reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajni ratni plan Amera za Balkan“, list piše da je otkrivena „mapa Pentagona“. „Sudija, lopove“, o utakmici Srbija-Švajcarska, u kojoj su naši reprezentativci izgubili rezultatom 1-2.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.