U trendu

Naslovna strana za subotu, 24. jun 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o prijemu povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije.

ALO – „Prva dama blistala na inauguraciji“, list piše o Tamari Vučić, ženi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na prijemu povodom preuzimanja dužnosti predsednika Srbije. List piše i da je „Ceo svet došao da iskaže poštovanje Vučiću i Srbiji“.

BLIC – „Gradićemo mostove preko provalija prošlosti“, list piše o prijemu koji je Aleksandar Vučić organizovao zbog stupanja na dužnost predsednika Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Vreme je za most preko provalija prošlosti“, list piše o svečanosti povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije.

DANAS – „Spoljnopolitički debi Vučića u Titovom stilu“, o prijemu povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika. O protestu „Protiv diktature“ list piše pod naslovom: „Ljuba Tadić: Da smo pravna država Vučić ne bi bio ni predsednik mesne zajednice“.

INFORMER – „Migovi i tenkovi kreću ka Srbiji“, list piše da je ruski vicepremijer Dimitrij Rogozin preneo poruku ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija u najkraćem roku isporučiti šest MIG-ova 29. O prijemu povodom preuzimanja dužnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pod naslovom „Inauguracija predsednika Vučića“.

KURIR – Uz nadnaslov „Vučić hitno rešio ‘slučaj Savamala'“ i naslov „Mali nije kriv za rušenje“, list piše o utvrdjivanju odgovornosti gradonačelnika Beograda Siniše Malog za rušenje objekata u Hercegovačkoj ulici u noći izmedju 24. i 25. aprila prošle godine.

POLITIKA – „Vučić: Srbija je spremna da se menja“, o prijemu koji je Aleksandar Vučić organizovao povodom stupanja na dužnost predsednika. Pod naslovom „Konkurs za naučne projekte produžen još šest meseci“ list piše da će Ministarstvo prosvete naredne nedelje objaviti program finansiranja nauke u naredne četiri godine.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Dosta se umiralo, vreme je da se živi za Srbiju“, o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na prijemu povodom preuzimanja te dužnosti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.