U trendu

Naslovna strana za subotu, 27. maj 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najveću pažnju su posvetili odluci Višeg suda u Valjevu da rehabilituje četničkog komandanta Nikolu Kalabića i ranjavanju dvadesetogodišnje devojke u pljački benzinske pumpe.

ALO  –  U tekstu pod naslovom „Tajkuni iz Beograda i Novog Sada naoružavaju Albance“ list piše o saznanjima o sprezi albanske mafije i srpskih tajkuna. „Skot joj pucao u glavu zbog 10.000 dinara“, o zločinu na pumpi na auto-putu Beograd- Niš.

BLIC  –  „Tompson peva na mestu gde su klali Srbe“, o tome da je hrvatski pevač Marko Perković, koji se proslavio ustaškim pozdravima na nastupima, zakazao koncert u bivšem logoru za Srbe i Bošnjake u Mostaru. „Kinezi hoće beogradski aerodrom“, povodom posete direktora Hina grupe Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Radnici zbog 10.000 dinara pucao u glavu“, o pljački pumpe u Beogradu. „Bratoljub spojio RS i Srbiju“, o svečanosti kod novog mosta izmedju Ljubovije i Bratunca, kojoj je prisustvovao državni vrh Srbije i Republike Srpske. „Presuda o Kalabiću kopa stare rovove“, o odluci suda da rehabilituje četničkog komandanta u Drugom Svetskom ratu Nikolu Kalabića.

DANAS  –  „Dačić: Odluka o Kalabiću sramota za Srbiju“, komentar ministra posljnih poslova Ivice Dačića povodom odluke Višeg suda u Valjevu da rehabilituje komandanta Gorske grade Nikolu Kalabiću. „Poljubac nije seksizam“, naslov za autorski tekst Lidera Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića o reakcijama javnosti posle gostovanja na N1 kada je voditeljki rekao da će morati da je poljubi ako joj nešto kaže. „Ministar izašao pred demonstrante“, o protestu pred Ministarstvom kulture zbog partijske dodele projekata.

INFORMER  –  U tekstu: „Divljanje gazde Delte – bahat“, o sudaru automobila u kome je bio Miroslav Mišković. U tekstu „SAD spremaju udar na Vučića“, o stavovima analitičara.

KURIR  –  U tekstu: Kurve i fašisti“, o jučerašnjim dešavanjiam u Skupštini Srbije. U tekstu: „140 slika propada po budžacima“, o vrednim umetničkim delima koja su bila u državnoj firmi „Jugoeksport“.

SRPSKI TELEGRAF  –  U tekstu: „Mišković udario u tramvaj, pa zapalio“, o saobraćajnoj nesreći biznismena Miroslava Miškovića. U tekstu: „Moja istina o Ceci i ubistvu Ćande“, intervju s pevačicom Jelenom Karleušom.

POLITIKA  –  U tekstu pod naslovom „Haos u skupštini“ o jučerašnjim dešavanjima u Skupštini Srbije. „Rehabilitovan Kalabić“, o rehabilitaciji komandanta četničke Gorske garde u Drugom svetskom ratu Nikole Kalabića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar