najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naslovna strana za subotu, 9. septembar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima od subote, 9. septembra, uglavnom pišu o rezultatima posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO  –  “Zbogom Šurda”, poznati glumac Ljubiša Samardžić preminuo posle teške bolesti u 81. godini u Beogradu.

BLIC  –  “Haradinaju vojska, Tačiju sudstvo, Srbima tri resora”, o sednici Skupštine Kosova na kojoj bi trebalo da bude izabrana Vlada Kosova. List piše i da “Posle tropskog leta stiže blaga zima”.

VEČERNJE NOVOSTI  –  “Prvi bezbednjak Kine sa Vučićem o pritiscima”, list navodi da jedan od najbližih saradnika kineskog predsednika Si Djinpinga, Meng Djijandžu, dolazi u Beograd. List piše i da je “Ukradena hrana za gladne na Kosovu”. “Devojčica preminula čekajući Hitnu pomoć”, o smrti devojčice u selu kod Trstenika.

DANAS  –  “Vučićeve poruke relaksirale odnose”, za list o efektima posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu, govori potpredsednik Vlade Rasim Ljajić. “Srbija liči na Musolinijevu državu”, kaže za list sociološkinja i nekadašnja predsednica Gradjanskog saveza Vesna Pešić. “Policija ne sme da hapsi ljude bliske režimu”, kaže predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

INFORMER  –  Pod naslovom “Šef CIA kupuje TV Prva i B92” list piše da Investicioni fond, na čijem je čelu bivši direktor CIA Dejvid Petreus i u čijem je vlasništvu televizija N1, kupuje još dve televizije sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji.

POLITIKA  –  “Male plate – jeftina struja”, o ceni struje u Srbiji. Pod naslovom “ZSO i srpska imovina uslov za kosovsku vladu”, list piše o konstituisanju Vlade Kosova. Na naslovnoj strani najavljen je i tekst “Misterija oko doštampavanja evra uzbunila berze”.

SRPSKI TELEGRAF  –  U tekstu “Ambasadama pisao da će ubiti Vučića” o hapšenju ratnog veterana N.N. (53) zbog navodne namere da izvrši atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike